Nieuws

Nieuw bij Vijfje? Word nú actief!

Hey lief nieuw Vijfje!!!

Lijkt het jou leuk om aankomend jaar actief te worden bij Vijfje en zo veel nieuwe mensen te leren kennen en er het tofste eerste jaar bij Vijfje van te maken!? Solliciteer dan zeker voor commissies! 

Vijfje heeft veel verschillende commissies die zich allemaal bezig houden met verschillende taken. Zo zijn er commissies voor het organiseren van feesten, buitenlandse reizen, evenementen, toernooien, het werven van sponsoren en het schrijven van stukken voor de Pannarama’s en de website. Er is zelfs speciaal voor de nieuwelingen een nieuwelingencommissie, waarbij je van alle andere commissies één jaar lang kan proeven hoe het is. Al met al zit er voor iedereen wat tussen! Voor meer informatie over de commissies kun je kijken op:

https://drs.vijfje.nl/drs-vijfje/commissies/commissie-inhoud

Weet je nog niet zo goed welke commissie nou echt bij jou past. Dan kan je de commissiewijzer invullen. Deze zal aan de hand van een korte vragenlijst jou vertellen welke commissie goed bij jou past. Klik hiervoor op de volgende link:

https://commissiewijzer.vijfje.nl

Naast je commissietaken, zal je ook een topjaar tegemoet gaan met een gezellige groep Vijfjes waarmee je vergadert en leuke activiteiten onderneemt. Zie jij jezelf aankomend jaar actief worden bij Vijfje om er samen een leuk en gezellig jaar van te maken? Twijfel dan niet om te solliciteren! Dit kan door jouw sollicitatiebrief naar interncoordinator@vijfje.nl te mailen. Licht hierin de volgende dingen toe:

  • Waarom wil je actief worden bij Vijfje?
  • Voor welke commissie wil je solliciteren en waarom? (Solliciteer voor twee commissies!)
  • Welke eigenschappen maken dat jij geschikt bent voor deze commissie(s)?
  • Wat zijn je verwachtingen van een commissiejaar bij Vijfje?

De deadline voor het solliciteren staat op dinsdag 19 september 23:59!

Voor vragen of andere zaken kan je altijd terecht bij:

Beoogd Intern Coördinator Ties van Gemert (06-42757294)

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen