Nieuws

Locatiebekendmaking wintersport 2024

Ben je die winterblues helemaal zat? Het is hoog tijd om de kou om te toveren tot de coolste wintersportavonturen! Waar we deze avonturen gaan beleven? Dat is nog één grote vraag. 17 november zal de StuCo jullie eindelijk verblijden met het antwoord op deze grote vraag. We geven jullie een voorproefje van wat je kunt verwachten en onthullen de locatie die de winterdromen van velen zal vervullen. Pak je ski's en snowboard, want dit wordt een reis die je niet wilt missen!
De plaats van bestemming, is een waar sneeuwparadijs. Deze locatie biedt uitgestrekte bergketens, besneeuwde bossen en adembenemende uitzichten die je zintuigen zullen overweldigen. En ja, natuurlijk is er een prachtige plek om een beschaafd glaasje rosé te drinken als de piste je allemaal even te veel wordt. Of je nu een doorgewinterde skiër of snowboarder bent of beter danst op de tafels van de après-ski, deze bestemming heeft voor iedereen iets te bieden. Ga jij ook mee?

Belangrijke data:
- 17 november: Bekendmaking in All Round
- 19 november 12:00: Inschrijving
- 8-17 maart: Skiën, snowboard, sleeën, stunten (en een paar jägerbombs te veel) tijdens ons schittermagische winteravontuur

Meer informatie over de reis vind je hier!

Wij hopen jullie allemaal te zien!

Eskimo kusjes,
StuCo ’23-‘24

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen