Nieuws

Line-up Blue(s)night bekend!

Line-up Blue(s)night bekend!

Op de vrijdagavond in de lustrumweek - 30 maart om precies te zijn - organiseren we wederom iets nieuws bij Vijfje: een avond vol met live-muziek in Café de Walrus (Pelsterstraat 25)! Na met flink wat geld gesmeten te hebben, en na vele uren zwoegen in oefenruimtes, kunnen we dan eindelijk de volledige line-up bekend maken! Zo hebben we 5 verschillende live-acts, waarvan 3 bands en 2 DJ sets, waaronder meerdere Vijfjes...

We spelen de avond warm met de lustrumband; een gelegenheidsformatie bestaande uit Vijfjes die speciaal in het leven is geroepen voor deze avond. Verwacht de nodige pop-rock hits met een vleugje blues! Met o.a. Bart Talens, Ids Schiere, Marleen Merkus, Robin Douwenga & Abel Spithost. 

Daarna komen de "echte" bands. Zo spelen The Mudd - een talentvolle Groningse band die bekendstaat om een combinatie van pakkende gitaarriffs en een melancholische klank - en Curnoi - een alternative rockband met roots in Groningen en Zwolle - beiden een set met eigen materiaal!

Na het nodige gitaargejengel nemen de nachtburgemeesters onder ons het over. Zo draaien Creel - een producer/DJ met energieke trap en hip-hop tracks, beter bekend als Vijfje-lid Sem Anneveldt - en MP - een producer in het electronic- en underground genre, bij ons bekend als Vijfje-lid Gino Wiersum - tot in de vroege uurtjes door!

 

Voor uitgebreide info, zowel over het evenement als onze artiesten, klik dan even hier!

Toegang is HELEMAAL GRATIS. De eerste noten spelen we rond 21:00, dus wees op tijd en cancel die wedstrijd!

 

Kusjes van de LuCo

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen