Nieuws

KEI-week programma Vijfje bekend!

KEI-week programma Vijfje bekend!

De Keiweek staat weer voor de deur. Van maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus is hét moment dat wij weer mogen laten zien waarom Vijfje de mooiste studenten(sport)vereniging is van Groningen en ver daarbuiten. Wij zullen hier dan ook als vereniging actief gaan rond paraderen in het welbekende Vijfjeblauw en roze. Namens de EjaculaCie willen we jullie graag laten weten waar wij zo druk mee bezig zijn geweest de afgelopen maanden:
Dit is onze planning:
- Maandag 12 augustus staan wij van 10:00 - 17:00 op de Vismarkt op de informatiemarkt. Dit is de eerste mogelijkheid om de nieuwe studenten te informeren over Vijfje en de gouden ZZ-formule (zaalvoetbal en zuipen)! 

- Dinsdag 13 augustus organiseert de Kei-stichting een ontbijt in het Stadspark tot 13:00, aansluitend aan deze picknick organiseren wij een XXL Beerpongspel dit zal tot 17:00 doorgaan. Hier komt de verfijnde traptechniek samen met misschien wel het bekendste drinkspel wereldwijd! De mogelijkheid om je kunsten te showen aan- of afgedroogd te worden door talentvolle nieuwe studenten. 
Daar is de dinsdag nog niet klaar mee, in de avond staat namelijk de KEI Parade op het programma. Een lange stoet met studenten(sport)verenigingen waar wij de sfeer van de gewonnen bekerfinale zullen brengen naar de straten van Groningen. Alle deelnemers worden om 19:30 op de Ossenmarkt verwacht. De parade duurt tot 21:30.

- Woensdag 14 augustus is de Sportplaza op de ACLO. Hier heeft Vijfje een stand waar geïnteresseerde aankomende studenten langs kunnen voor informatie of om zich in te schrijven. Daarnaast zal het spelplezier getoond worden door onder andere het hert onder vuur te kunnen nemen. Sportplaza duurt van 13:00-18:00. Die avond wil de EjaculaCie graag gebruiken om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet met een koude goudgele versnapering. Beisein ist mitmachen!

- De donderdag willen wij de kans bieden aan de nieuwe studenten om de Vijfjes wat beter te leren kennen. Wij zullen dan een barbecue organiseren bij onze geliefde stamkroeg de Jut&Jul en aansluitend is er natuurlijk de mogelijkheid om glashard te escaleren! Het eten kan tussen 17:00 en 22:00 voor een schamele €5,- mag je bei zijn, praktisch gratis dus! 
Twijfel vooral niet en kom langs voor de gezelligheid! Mocht je nu nog met vragen zitten, of weet je al iemand die zich wil aanmelden voor Vijfje? Stuur dan vooral een mailtje naar: ejaculacie@vijfje.nl of een Whatsappje naar: 0683189360
Kusjes,
EjaculaCie ‘18’19

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren