Nieuws

Inschrijflijst voor Tactische Trainingen

Heb je altijd al willen leren hoe je het 4-0 of 3-1 systeem loopt? Of zou je graag praktische uitleg krijgen van het handboek “Zaalvoetbal voor Dummies”? Dan kan dat! Aankomend jaar kan je namelijk weer gebruik maken van de tactische trainingen!

De Technische Commissie organiseert ongeveer 5 weken lang vier tactische trainingen voor V-laag spelers op maandag van 21:30-23:00 uur en op woensdag van 17:00 tot 20:00 uur. Tijdens deze trainingen zullen tactische aspecten van het zaalvoetbal, zoals looplijnen en corners, aan bod komen. Het is de bedoeling dat het hele team (minimaal 6 mensen) aanwezig zijn, er wordt namelijk team tegen team gespeeld. 

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meedoen met jouw team? Op de inschrijflijst kan je aangeven wanneer jouw team kan trainen. Als het formulier ingevuld is wordt er een rooster gemaakt wanneer jouw team op de training verwacht wordt. Zodra de datum bekend is wordt er contact met de aanvoerder van het team opgenomen. Meedoen zonder aanmelding is niet mogelijk.

De inschrijflijst voor de tactische trainingen:

https://forms.gle/jNTdyQEcg9gQCdYA8 

Graag dit formulier voor 29 augustus invullen!

VOL = VOL

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen