Nieuws

Gideon van Ligten toernooi 26 augustus 21:00

Het Europees Kampioenschap was dit jaar een deceptie. De Olympische Spelen doen dit verdriet nog niet vergeten. Onze zwemmers gaan nog net niet kopje onder. Ruiters besluiten op het apostelpaard te rijden. Judoka’s gaan nog sneller op hun rug dan de gemiddelde Vijfje speelster. Wielrenners lijken het stuur kwijt en tot overmaat van ramp blijkt het in Rio zo koud dat de beach volleybalsters inmiddels lange broeken dragen. Daar is de lol dus ook wel af. Echter, het is nog nooit zo donker geweest of het werd wel weer licht. Het zaalvoetbalseizoen begint weer.

 

Dit jaar, op vrijdagavond 26 augustus, spelen de vrouwelijke topteams van het noorden wederom het Gideon van Ligten toernooi ter ere van een bevlogen trainer met hart voor het damesvoetbal. Gideon heeft zijn kennis in heel het noorden uitgedragen en dit toernooi laat zien naar welk niveau hij het damesvoetbal heeft getild. Het gemis van zo’n goede trainer in het damesvoetbal blijft groot en het is een eer om Gideon van Ligten als trainer te hebben gehad.

 

Met maar liefst vier teams uitkomende in de Eredivisie en daarnaast een sterke aanvulling belooft het een enerverende avond met buitengewoon goed voetbal te worden. Eindelijk iets om naar uit te kijken! Als klap op de vuurpijl is toegang tot dit spektakel geheel gratis. De eerste wedstrijden gaan om 21:00 uur van start op het ACLO sportcentrum te Groningen. Wij hopen u allen te zien!

 

Dames Drs. Vijfje!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen