Nieuws

Enquête interesse Vr1 - support in Italië

Lieve Vijfjes,

Na de unieke prestatie van Vr1 vorig seizoen, het binnenslepen van het eerste landskampioenschap in de geschiedenis van Drs. Vijfje, spelen onze dames dit jaar Europees voetbal. Van 19-22 december vindt het Europeans’s Women Tournament plaats in Falconara Marittima, Italië. Wij willen graag peilen of (oud-)leden geïnteresseerd zijn om mee te gaan naar de oostkust van Italië om Vr1 aan te moedigen. Buiten de wedstrijden om is er gelegenheid om (gezamenlijk) activiteiten te ondernemen. Denk hierbij aan een stedentrip (Bologna/San Marino/ Ancona), samen uiteten en sporten en de natuur verkennen. Omdat het speelschema en speeltijden nog niet bekend zijn, kunnen wij nog niet precies inschatten wat wij zouden kunnen organiseren.

In onderstaande enquête vragen wij jullie naar jullie interesse, tegen welk bedrag en wat voor eventuele activiteiten jullie zouden willen doen.

Heb jij goede ideeën en wil jij ons actief ondersteunen in het onderzoek naar de mogelijkheden i.h.k.v. deze reis, stuur vooral een appje naar Liz (06-23658190)

Groetjes,
Werkgroep Vr1-support in Europa

Enquête invullen kan via de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4DEAI0nW3ygem3dhWuQXvWDesUTPwKFfeVy2RBEbhBZwgSA/viewform?usp=sf_link

 

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren