Nieuws

Een weekend vol bier, vertier en voetbalplezier!

Een weekend vol bier, vertier en voetbalplezier!

Na maandenlang wachten, dagen afstrepen en Bozu’s schieten was de VETVIT eindelijk aan zet! Het Vijfje Intern Toernooi stond voor de deur!

Op vrijdagavond veranderde onze bunker, onder de rook van de Vismarkt, in een bonte viering van allerlei feestdagen. Van sommige feestdagen hadden wij echter nog nooit gehoord. Wij wisten niet dat er een feestdag was ter ere van onze Praeses, Pipo de Clown, die de avond opende met een clownsoptreden.

Wat allesbehalve een clowns act was, was het optreden van niemand minder dan ZANGER RICHARD. Hij zette Allround goed op z’n kop met Hollandse meezingers én ook zijn eigen repertoire wat bij iedereen goed bleef hangen. ‘Oh baby don’t go away from me’ klonk uit de mond van de jongeman die de ‘Jackpot’ had gepakt.

Ons Intern Coördinator gaf ons één ding mee, mensen moeten zondag brak zijn. Oké Ties, komt goud! Zaterdag was het tijd voor de Pub golf XXL! Verdeeld over de binnenstad, ja ook de hoeren, moest iedereen allerlei drankjes in zo min mogelijk slagen naar binnen werken. De flessen wijn, blikken Grolsch Kanonnetjes en flesjes Graansilo werden klakkeloos weggetikt, alleen de flessen advocaat vormden een ware bottleneck voor velen. Gelukkig bleven de meesten gefocust en kwam er uiteindelijk, na heel lang zuigen, toch aardig wat uit.

Naarmate de holes verstreken, werd de strijd taaier en taaier en werden de grachten door aardig wat feuten opgezocht. Desalniettemin hebben de meeste teams Allround gehaald en kwam Joep, die bijna alle holes op zich had genomen, nog met het idee om een liter te trekken. Lekker gedaan Joep en alsnog proficiat 😉.

Gelukkig had bijna iedereen de wekker op zondag gezet en kwam iedereen fris en fruitig aan op de ACLO. Niets was minder waar, menig Vijfje had zich verslapen waaronder de ‘Vo en sommige materialen, zoals de ballen, waren nog op de E. Thomassen à Thuessinklaan blijven liggen. Gelukkig was dit alsnog op tijd gefixt en rolde de bal om 11:00.

Bij de vrouwen had Vr8 aka VRACHT de prijzenkast aangevuld, door na een zenuwslopende penaltyserie van Vr3 te winnen. De fanatiekelingen/feuten van V36 hadden aan het langste eind getrokken en mochten de titel bij de mannen in ontvangst nemen. De beide winnaars zullen gaan genieten van een heerlijke boottocht van onze sponsor Boot Groningen. Gezellebel.

Voor iedereen die denkt: ‘Waar heeft de VETVIT het allemaal over?!” Neem gerust een kijkje bij de foto’s.

Nu even radiostilte voor de VETVIT, wij zien elkaar terug in het laatste weekend van juni waarin de externen ook kunnen ervaren wat een weekend vol bier, vertier en voetbalplezier is.

 

Viva VETVIT!!!!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen