Nieuws

Stem op Vr1 voor ACLO Team van het Jaar!

Stem op Vr1 voor ACLO Team van het Jaar!

Het jaar waarin bekend werd dat het EK zaalvoetbal naar Nederland komt en Groningen de speelstad is, is het jaar dat de dames van Drs. Vijfje zaalvoetbal onder studenten op de kaart zet. Na een lang seizoen zijn de play-offs gehaald voor de landstitel, waarin het vice-landskampioenschap is afgedwongen. Hiermee was de pret nog niet op voor deze dames, de nationale beker is namelijk ook nog eens mee naar huis genomen. Een prestatie van ongekende klasse die beloond is door de andere teams en coaches uit de Eredivisie, met benoeming van de titel beste speelster en coach van de Eredivisie voor resp. Vesna Veltrop en Teuny Bosma.

Behalve deze mooie extra’s zijn 3 dames ook nog eens beloond met een plek in het nationale elftal waar coach Teuny assistent is. Daarnaast heeft onze eigen Myrthe Brugman een plek gekregen in het nationale elftal voor doven en slechthorenden waarmee de halve finale van het WK in Zwitserland is gehaald. Dit jaar zetten de dames de lijn weer door met het oog gericht op de play-offs en een 3e plaats op het Diamant Toernooi en tevens een 3e plaats op het Open Friese Kampioenschap.

Al deze prachtige collectieve en individuele prestaties hebben geleid tot de nominatie van Drs. Vijfje Vrouwen 1 als team van het jaar. 

Stem snel op onze topper via onderstaande link!

https://www.aclosport.nl/actualiteiten/genomineerden-sportprijzen-van-het-jaar-2018-2019/