Nieuws

Drs. Vijfje bedankt clubhelden op Thuisspeelavond!

Naast de daverende overwinning van Dames 1 op Zuidoost United onder leiding van coaches Nguyen, Spithost en Talens en de voetballes die Heren 1 de junioren van de A1 gaf, zijn er afgelopen vrijdag ook enkele clubhelden geëerd.

Allereerst Jan Bruintjes, bij velen beter bekend als Jan de Vlagger. De beste man staat al jarenlang trouw langs de lijn op vrijdag als grensrechter, geheel belangeloos de scheidsrechters en Vijfje helpend. Het feit dat Jan vandaag tachtig wordt, mocht dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan op de Thuisspeelavond. Jan is daarom tijdens de Thuisspeelavond bedankt met een bloemetje en een klein bedankje. Jan, van harte gefeliciteerd en we hopen van harte dat je nog vele jaren kan en wil blijven vlaggen!
Daarnaast kon je op de Thuisspeelavond natuurlijk niet om de koppen van twee heren heen. Zowel Luuk als Mike spelen dit seizoen hun honderdste wedstrijd voor het eerste van Drs. Vijfje. Een prestatie van formaat van onze capitano en ex-capitano. In al die jaren bij Vijfje werden dan wel weinig studiepunten behaald, de wedstrijdjes voor Vijfje werden dus wel gretig meegepakt. Dat beide dit seizoen de 100 wedstrijden halen, was natuurlijk reden voor een klein huldigingetje, waarbij beide eeuwige studenten een Drs. Vijfje shirt werd overhandigd. Namens Drs. Vijfje willen we beide bedanken voor hun inzet, zowel op als naast het veld!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen