Nieuws

De glazen bol van de RedaCie

Het is eindelijk zover: Vanaf afgelopen vrijdag zijn de maatregels er eindelijk weer af en kunnen we weer volledig los binnen en buiten het veld. Dit zal ongetwijfeld tot een hoop spektakel leiden. De leden van de RedaCie hebben in hun glazen bol gekeken en hebben alvast wat pointers van wat er misschien wel kan gebeuren in de tweede seizoenshelft. 

Allereerst, de kroegen gaan weer los en de wij hoefden niet lang in onze bol te kijken om te zien dat dit ingrijpende gevolgen zal hebben voor de Regelboom. Dat de stam al jaren groeiende is betekende niet dat er een groep loopse honden rondlopen bij Vijfje, wachtend op de kans om zich weer aan iemand te kunnen vergrijpen. Of het recordaantal van 50 lijntjes uit bestuursjaar ‘18/’19 (goed jaar, hulde van bestuur van Oudshoorn, red.) zal worden verbroken durven wij nog niet te zeggen. Vooral vanuit de hoek van de EsCo - leden verwachten wij nog vuurwerk in de komende maanden.

Dan binnen de lijnen: In misschien wel de zwanenzang van een van de meeste prominente teams van Vijfje, zijn ze in de race voor het kampioenschap. V29 is op koers om Ruinerwolds kampioen te worden (beste van de kelder). Wij voorspellen hier een tranendal, met een vleugje broedermoord van V-Nouri of V35 die ongetwijfeld nog wat punten gaan afsnoepen van de mannen van V29. 

Echter, hier tegenover staan de goede prestaties van onser beide vlaggenschepen: Zowel dames als heren 1 kan nog kampioen worden, en wij voorspellen dat 1 van de twee de titel gaat pakken. Helaas werd het wat mistig in de glazen bol, dus het precieze team kunnen we jullie nog niet vertellen. 

En gelukkig verwachten we ook nog wat mooie evenementen af te kunnen draaien de komende maanden. Een korte greep voorspellingen voor de liefhebber:

  • Tijdens de Thuisspeelavond gaat minstens 1x het rookalarm van de ACLO af.

  • Wintersport met Vijfje is 2x goed gegaan zonder blessure, deze keer gaat er toch iemand de boot in. 

  • Ondanks dat er al in december toestemming is gegeven voor een nieuw busje gaat bestuur deze aanschaf toch doorschuiven naar een volgend bestuur. En over een nieuw bestuur gesproken, volgend jaar eindelijk weer een man als voorzitter!

  • De Batavierenrace gaat eindigen met de hoogste klassering van Vijfje ooit.

  • Actieve leden weekend loopt dusdanig uit de hand dat er voor volgend jaar een alternatieve locatie moet worden gezocht. 

Soms goed nieuws, soms slecht nieuws. Maar zoals onze reports altijd zeggen: Slecht nieuws is beter dan geen nieuws, dus hopelijk kunnen we alle evenementen wel gewoon afdraaien en blijft Ome Cor lekker koest. 

Kusjes van de RedaCie

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen