Nieuws

De 12e editie van het TOP toernooi!

De 12e editie van het TOP toernooi!

Het is bijna zover: de twaalfde editie van het TOP toernooi! Na het succes van vorig jaar heeft G.S.F.V. Drs. Vijfje wederom gekozen voor een regionaal karakter van het toernooi, wat betekent dat de beste teams uit de Top- en Hoofdklasse van de regio Noord meedoen. Naast Drs. Vijfje hebben we de volgende deelnemende teams: Futsal Winsum, Real Camaradas, S.V. Exstudiantes, Futsal Dragten, Boerakker, ONR, Futsal Marum, FC Grootegast en Hoogeveen. Deze tien teams zullen strijden voor de prijs en, niet geheel onbelangrijk, de eer! 

Het TOP toernooi zal vrijdagavond 23 juni als vanouds plaatsvinden in het ACLO Sportcentrum in Groningen. Iedereen is welkom vanaf 18:45! Voor toeschouwers is de toegang tot het toernooi geheel gratis, dus komt allen kijken of de beste Hoofdklasse teams van afgelopen seizoen meekunnen met het niveau van de Topklassers, of Drs. Vijfje haar succes weet te prolongeren, en het allerbelangrijkste: komt allen kijken naar het mooiste zaalvoetbal van het noorden!

Wat terug is van weggeweest: de loterij! Tijdens het toernooi wordt jou de mogelijkheid gegeven om lootjes te kopen voor €1,- per stuk. Hiermee kan je leuke prijzen winnen, met als hoofdprijs twee kaartjes voor een wedstrijd van FC Groningen! Na het toernooi is er naast de ACLO een afsluitend feest in het clubhuis van the Knickerbockers waar je de mogelijkheid hebt om onder het genot van een biertje of twee het TOP toernooi na te bespreken. We zien jullie 23 juni!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen