Nieuws

Dames van Drs. Vijfje liggen op koers!

Dames van Drs. Vijfje liggen op koers!

Gisteravond hoefden de dames van Drs. Vijfje VR1 niet te spelen (de wedstrijd tegen Os Lusitanos stond oorspronkelijk op het programma, maar dit team heeft zich voor de start van de competitie teruggetrokken), maar moesten de andere teams dus wel los.

Pernis won met ruime cijfers van Zuidoost United (7-3), Reiger Boys won nipt van Avanti (4-3), FC Gelre verspeelde in de laatste minuut een 3-1 voorsprong en deelde zo de punten met Hovocub...o (3-3) en KTP Nieuw Roden had geen moeite met rode lantaarn drager Team Alkmaar (6-0).

Hierdoor zakken wij naar plek 6 op de ranglijst, al geeft het door het verschil in aantal gespeelde wedstrijden wel een vertekend beeld. Op basis van aantal verliespunten staan wij namelijk gedeeld 2de, met Drachtster Boys.

Team 2 van Drs. Vijfje had gisteravond geen kind aan De Griffioen VR1; thuis werd met 8-0 gewonnen en positioneert zich hierdoor aan kop van de ranglijst. Ook hier geldt dat het verschil in aantal gespeelde wedstrijden een vertekend beeld geeft. Op basis van aantal verliespunten staan zij namelijk gedeeld 5de, met Drachtster Boys VR3.

Desalniettemin zijn beide teams op koers, nl. eindigen in het linkerrijtje!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen