Nieuws

Sollicitatiedeadline Bestuur '19/'20

Sollicitatiedeadline Bestuur '19/'20

Lieve Vijfjes,

Aankomende zondag 14 april is alweer de deadline voor het solliciteren voor het bestuur van 19/20. Lijkt het jou leuk om aan het roer te staan van de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland?

Tijdens het bestuursjaar zul jij je persoonlijk verder ontwikkelen. Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor de vereniging, de leden en ook de relaties met externe organisaties zoals bijvoorbeeld de ACLO. Samen met je bestuursgenoten werk jij een jaar lang om het iedereen naar z'n zin te maken en de vereniging naar een hoger niveau te tillen.

Naast deze verantwoordelijkheid ga jij natuurlijk een ontzettend leuk en sociaal jaar tegemoet, waarbij je een heleboel nieuwe mensen zult leren kennen van de verschillende verenigingen in Groningen. Je zult wekelijks in de kroeg staan, evenementen bijwonen en alles meemaken wat Vijfje te bieden heeft.

Het is een parttime bestuur, wat inhoudt dat het nog wel mogelijk is om dit jaar te combineren met je studie. Maar houdt er wel rekening mee dat de studie af en toe op de tweede plek moet komen te staan.

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief + CV naar secretaris@vijfje.nl voor zondag 14 april 12:00!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren