Nieuws

Bestuur Blaauw '20-21'

Waarde leden,

Donderdag 10 september was het moment daar: Bestuur Groot werd uitgehamerd en bestuur Blaauw werd ingehamerd!

Alhoewel de OverdrachtsALV een ander karakter had dan normaal (Tijdperk voor Covid-19), kon het in ieder geval fysiek gehouden worden in Café De Keyzer. De ALV ging als gepland, waarbij het leukste gedeelte op het einde plaats zou vinden uiteraard. Er werden wensen van succes (ook wel: roasts) gegeven aan het Beoogde Bestuur. Hierop volgend waren de bedankjes richting Bestuur Groot in de vorm van leuke (grimmige) cadeaus en diverse speeches (ook wel: stand-up comedy).

Nu anderhalve week later is het wellicht leuk om te vragen hoe de eerste week bestuur-af was voor Bestuur Groot. Er werd vooral gereageerd dat ze het jammer vonden geen bestuur meer te doen. Er was iemand die weer moest wennen aan studeren (doen studenten dat?) en er was iemand die het miste om niet meer continu contact te hebben met de de KNVB. Verder had iedereen er vrede mee, het was een mooi jaar geweest, ondanks Covid-19.

Bestuur Blaauw is als volgt geconstitueerd: 

Voorzitter: Leontine Blaauw
Secretaris: Esmee Dijkstra
Penningmeester: Martijn Stiekema
Wedstrijdsecretaris: Pernille Verheij
Intern Coördinator: Nina van de Putte
Extern Coördinator: Erwin de Jong

Bestuur Blaauw wil Bestuur Groot nog éénmaal bedanken voor het afgelopen seizoen. Wij hopen er wederom een fenomenaal jaar van te gaan maken met alle Vijfjes!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen