Nieuws

Beslissingswedstrijd landskampioenschap

Beslissingswedstrijd landskampioenschap

BESLISSING IN DE STRIJD OM HET LANDSKAMPIOENSCHAP

Door de geweldige 4-0 overwinning van onze Drs. Vijfje Dames op TPP Rotterdam afgelopen vrijdag is de spanning helemaal terug in de strijd om het landskampioenschap. Beide teams hebben nu één wedstrijd gewonnen in de best of three voor de felbegeerde schaal.

Aankomende vrijdag gaat het beslist worden in Rotterdam. Omdat deze prestatie zó uniek is, en wij zo enorm trots zijn op onze dames zullen wij als vereniging een busreis aanbieden op onze kosten voor alle leden!* We willen met zoveel mogelijk mensen naar Rotterdam afreizen om het dak eraf te laten gaan en onze dames te steunen tot de laatste seconden!

We zullen rond +-15:30 (wordt nog bevestigd) vertrekken vanuit Groningen richting Rotterdam. We vertrekken opnieuw vanaf het Gedempte Zuiderdiep. Vooraf zullen we met z'n allen verzamelen bij Café Jut & Jul voor de PMDS om de sfeer er vanaf het begin goed in te krijgen! Na de wedstrijd zullen we weer terugreizen naar Groningen om de dames in het zonnetje te zetten in de kroeg, ongeacht de uitslag.

Aanmelden voor de busreis kan via de website. Externen kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar secretaris@vijfje.nl. Voor externen zal het ongeveer €15,- gaan kosten. Let op: VOL = VOL

Link naar de website: https://drs.vijfje.nl/actueel/agenda/tpp-roffa-drs-vijfje

*De kosten zijn onder voorbehoud op onze rekening, vanwege het feit dat dergelijke uitgaven moeten worden goedgekeurd door de Algemene Leden Vergadering. Hier zal op 6 juni over gestemd worden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen