Nieuws

ALV 043: een kort verslag

ALV 043: een kort verslag

Het zal lang geleden zijn dat Robin, Xander, Maaike, Raymon en Martine zo relaxt wakker zullen zijn geworden. Alle stukken goedgekeurd (zij het met wat nawerk en correcties), laatste pepershots genomen en allen eervol gedechargeerd. Lasten zijn van de schouders, het hartritme weer hersteld. Bestuur Douwenga kan terugkijken op een pittig jaar met flinke klussen: het schrijven van een nieuw meerjarenbeleidsplan, het implementeren van een nieuwe website en het blijven ontwikkelen van de interne betrokkenheid. Ondanks dat al snel bleek dat niet het voltallige bestuur het jaar voltooien zou, heeft bestuur Douwenga haar werk op een knappe wijze gedaan, waarvoor hulde. De vereniging zal de komende jaren voortborduren op hun werk. Het bestuur mag met trots terugkijken op haar functioneren.

Nog even over de ALV zelf. De vergadering had niet mooier kunnen beginnen dan met het prachtige voorstel van Patje D., wie Jos Verhoeven voordroeg als Lid van Verdienste. Uiteraard werd dit voorstel met gejuich ontvangen en werd het met geruime 'voor'-stemmen aangenomen. Drs. Vijfje verwelkomt Jos Verhoeven als haar vierde Lid van Verdienste. 'Vo!

Daarnaast was voor beoogd bestuur Kroeze eindelijk het moment daar: officieel ingehamerd worden als bestuur van G.S.F.V. Drs. Vijfje. Een prachtig moment met een enerverende start. Na het ontvangen van het manifest van bestuur Vos en het voorstel met een tegenbestuur ontstond er een lichtelijk penibele situatie die de bloedcirculatie zeker op gang wist te brengen. Het manifest zal worden geanalyseerd, besproken en gekoesterd; een dergelijk stuk van een clubicoon dien je te respecteren. Maar gelukkig werd rond de klok van half 1 bestuur Kroeze alsnog door het klappen van de hamer in haar posities verheven. Met speerpunten met betrekking tot naamsbekendheid, het oud-ledenbeleid en studentikoosheid belooft het weer een mooi jaar te worden, waarin veel mooie dingen gebeuren gaan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen