Nieuws

Aankondiging Overdrachts-ALV ter ere van bestuur Van Plateringen '13-'14

Het zaalvoetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. De eerste borrels en feestjes staan al bij menig Vijfje in de agenda en iedereen staat te popelen om weer te beginnen. Bij een nieuw seizoen hoort traditioneel een nieuw bestuur. Donderdag 22 september zal de overdrachts-ALV om 19u plaatsvinden in de Lunchroom bij de ACLO.

Deze ALV zal ter ere van bestuur Van Plateringen '13-'14 worden gehouden. Dit omdat bestuur Douwenga problemen heeft gehad met het onthouden van cruciale overdrachtstradities. Vanwege de geheimhouding omtrent de bestuursoverdracht kunnen we hier niet verder over uitweiden. Wel kan er worden gezegd dat het beschamend was dat ook bestuur Dieteren deze informatie niet meer tot haar beschikking had en beiden besturen het altijd zo betrouwbare bestuur Van Plateringen '13-'14 moesten vragen.

Bestuur Douwenga zal worden uitgehamerd en bestuur Kroeze zal worden ingehamerd. Verder zullen onder andere de eindafrekening, het secretatieel jaarverslag en een wijziging van het HR behandeld worden. Ook zal bestuur Kroeze haar Speer- en Aandachtspunten presenteren. Nog niet overtuigd dat je deze ALV absoluut niet mag missen? Als klap op de vuurpijl ligt het Meerjarenbeleidsplan 2016-2021 ter goedkeuring voor aan de ALV. De conceptversie van het MJBP kun je vinden op de website onder het kopje Mijn Vijfje > Algemene Stukken. Hiervoor moet je wel even ingelogd zijn! Input op de conceptversie van het MJBP mag gemaild worden naar secretaris@vijfje.nl. Traditiegetrouw is er tijdens de ALV bier en hapjes aanwezig voor de aanwezigen. Tot ziens op donderdag 22 september!