Nieuws

Sees Bergman en Rutger-Jan Buijs verlengen contract

Drs. Vijfje is blij te kunnen melden dat Sees Bergman en Rutger-Jan Buijs langer bij Vijfje blijven. Sees Bergman, die voorheen o.a.  als Districtscoach van de KNVB heeft gewerkt, gaat hiermee zijn achtste seizoen in als trainer van Drs Vijfje. Rutger-Jan Buijs, oud doelman van Drs. Vijfje, heeft voor twee jaar bijgetekend. Het duo coachte het team na een lastig seizoen met veel tegenslagen naar een zesde plaats en liep net de play-offs mis doordat in de laatste wedstrijd tegen Boerakker werd verloren.

Rutger-Jan Buijs zal aankomend seizoen ook weer de doelmannen van de selectie gaan trainen. Voor Rutger-Jan Buijs wordt dit zijn 11de seizoen bij Drs. Vijfje. Samen zijn de heren ook volgend seizoen weer van plan om bovenin de Topklasse mee te draaien.

Verder neemt het eerste team na dit seizoen helaas afscheid van Luuk Dieteren, Sander Panneman en Sven van Dam en willen wij deze heren bedanken voor hun diensten. 

Het bestuur is erg blij dat de beide mannen besloten hebben om langer door te gaan bij Drs. Vijfje en wenst ze voor het komende jaar dan ook veel succes.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren