Nieuws

2e Thuisspeelavond

2e Thuisspeelavond

Lieve Vijfjes,

In navolging van steden als Londen, Madrid, Tokio en Moskou brengt de TaCo vrijdag 21 april Sensation naar de Jut. Sensation White zat er niet in, aangezien maagdelijk wit niet overeenkomt met figuren als Goemie, Douwenga en Virry. Vandaar zal de Groningse editie geheel in Vijfje stijl Sensation Blue worden. Er zal gezorgd worden voor een Badr Hari in de vorm van Salwan, een lichtshow via de prachtige discobollen aan het dak en natuurlijk zal Franky Piscina de hele avond de plaatjes aan elkaar draaien.

Maar wat is Sensation Blue first edition zonder zes punten? Niks, daarom zullen we eerst met zijn allen onze beide vlaggenschepen naar een overwinning moeten schreeuwen. De Drs. Ultras hebben al toegezegd van de partij te zijn en zullen dan ook het publiek weer opzwepen.  Ook zal onze razende reporter Sven Jach, samen met El Sierd als commentaarweer van de partij zijn samen met zijn trouwe cameraman Oswin om de verhinderde supporters te voorzien van een livestream via https://www.facebook.com/drs.vijfje/

Beide wedstrijden staan in een toto combi. Dus voorspel de rust- en eindstand goed en dan ga jij met een nog beter humeur naar de Jut & Jul.  (1,50 per voorspelling wordt via een incasso afgeschreven door onze penningmeester)

Er is een kleine wijziging in het programma, V1 zal tegen de A1 spelen omdat Urk de bekerfinale speelt op 21 april.

Programma:
19:00 All star match
20:00 Drs. Vijfje 1 – Drs. Vijfje A1
21:30 Drs. Vijfje vr1 – Zuidoost United vr1

https://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen