Zaalvoetbal voor dummies + Nieuwelingenspelcollege

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
4 okt. 2022 20:00 - 23:55

Zaalvoetbal voor dummies + Nieuwelingenspelcollege

Alleen voor nieuwelingen!

 

Je kennis van zaalvoetbal een beetje bijspijkeren en hier de fijne kneepjes van het echte zaalvoetbalvak leren? Kom dan als nieuweling ook zeker naar Zaalvoetbal voor Dummies. Hier zal een echte pro jullie het allemaal even heel goed uitleggen, zodat verliezen in de zaal eigenlijk geen optie meer is. 

 

Aansluitend op de spoedcursus Zaalvoetbal voor Dummies organiseert de FEC het heuse nieuwelingenspelcollege. Tijdens dit spelcollege maak je kennis met alle spellen die op een standaard Vijfje avond worden gespeeld. Zo komen spellen als Mexen, Vierkanten, Hamas, het Ambulance spel (TATUTATU) en het Vijfje Escalatiebord voorbij. In groepjes ga je langs verschillende tafels en kom je tal van mooie spellen én gezellige Vijfjes tegen. Het nieuwelingenspelcollege is in het begin van de avond, zoals de naam het al zegt, alleen voor nieuwelingen. Vanaf 23:00 zijn oudere Vijfjes van harte welkom om er samen nog een gezellige avond van te maken.

 

Het belooft een schitterende avond te worden want spelletjes en drank is een van de mooiste combinaties die er is. MELD JE SNEL AAN want vol=vol!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren