Toernooitocht

Toernooitocht

Dag lieve vijfjes,

 

Op donderdag 2 februari vindt voor de tweede keer in de geschiedenis van Vijfje de fantastische ToCo Toernooitocht plaats. Hierbij zullen meerdere groepen vijfjes van deur tot deur hoppen om elkaar volledig te vernederen in verschillende toernooivormen. Denk bijvoorbeeld aan de klassiekers zoals bieriokart of 30 seconds, maar laat je vooral ook verrassen met originele of misschien wel gure spellen bedacht door de verschillende hosts van dit jaar. Het zal een evenement worden waarin de echte allrounders van vijfje boven komen drijven. Dus heb jij nou een te groot ego en denk je dat je overal de beste in bent? Geef je dan snel op en maak het waar. 

Bij opgave kan je in de opmerking aangeven als je graag met iemand een duo wil vormen. Echter moedigen wij aan om je als individu aan te melden, zodat iedereen een beetje uit hun bubbeltje komt. Want wie weet is de op voorhand meest onwaarschijnlijke combi wel goud waard! 

 

De kosten zullen ongeveer 10 euro pp zijn, dit is inclusief bier op de adressen waar je langs gaat. We hebben maximaal plek voor 48 vijfjes dus geef je snel op! 

Je kan je tot woensdag 1 februari 12:00 uur afmelden. Anders worden de kosten in rekening gebracht.

Wat: toernooitocht
Waar: verschillende adressen in Groningen + Allround
Wanneer: 2 februari 
Kosten: ongeveer 10 euro pp

 

Liefs de ToCo 22’/23’

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren