ToCo Goes Loco Klassement

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Organisator
Toernooi Commissie 20-21
Vanaf
16 nov. 2020 08:00:00
Tot
21 dec. 2020 15:00:00

ToCo Goes Loco Klassement

ToCo Goes Loco Klassement

 

Lieve Vijfjes,

 

Het is alweer ruim een maand geleden dat de laatste wedstrijden werden gespeeld. Of je nu wekelijks de tegenstander in de broekzak had of juist finaal de boot in ging: het gemis is groot. Hoe moeten jij en je teamgenoten nu presteren? Samen speel’n, samen zûp’n? Our heart says yes, but RIVM says no. 

Gelukkig heeft de ToCo de ideale oplossing!! Hét klassement der klassementen is hier, prestige staat op het spel. Jij en je team kunnen shine pakken met jullie deelname aan het TOCO GOES 5 WEKEN LOCO KLASSEMENT (‘vo). Gedurende 5 weken zal er iedere maandag een nieuw klassement geïntroduceerd worden. De klassementen zijn, zoals we van Vijfje gewend zijn, sport- of zuipgerelatteerd: zo houden we de pokkel deze dagen mooi in shape. 

Hoe werkt het?

Om een plekje te bemachtigen in een klassement voeren minstens 5 teamgenoten de opdracht uit (ICE-klassement uitgezonderd). Stuur hiervan het bewijs in de vorm van een filmpje naar één van de ToCo leden. Zij berekenen de gemiddelde score van alle teamleden en hiermee verdient je team een plek in het betreffende klassement! De opdrachten kun je dus individueel uitvoeren. 

Elke week komt er een nieuw klassement bij. Echter blijft het ‘oude’ klassement gewoon staan! Voor het eerste klassement heb je dus 5 weken, het tweede 4 weken, enzovoort. Je mag je score in een klassement dus binnen die weken zo vaak verbeteren als je wil, zolang je maar opnieuw een filmpje naar de ToCo doorstuurt. Klik op het betreffende klassement hieronder voor meer informatie:

1: ICE-Klassement
2: 5km is van Vijfje Klassement
3: Volgt binnenkort
4: Volgt binnenkort
5: Volgt binnenkort

 

Puntentelling en stand

De puntentelling is gebaseerd op de Mario Kart puntentelling. Voor elk klassement krijgt de top 10 punten in dat betreffende klassement. Die puntenverdeling ziet er als volgt uit:

Nr 1: 15 punten
Nr 2: 12 punten
Nr 3: 10 punten
Nr 4: 8 punten
Nr 5: 6 punten
Nr 6: 5 punten
Nr 7: 4 punten
Nr 8: 3 punten
Nr 9: 2 punten
Nr 10: 1 punt

Dus afhankelijk van jullie plek in de vijf klassementen, verdienen jullie punten voor het algemene klassement; een Vijfje moet namelijk kunnen presteren op alle gebieden. De winnaar van het algemene klassement wordt na 5 weken beloond met een mooie prijs!! De stand wordt bijgehouden op de site. Check die dus regelmatig om je concurrentie in de gaten te houden!

Bij sommige klassementen zullen we onderscheid maken tussen heren- en vrouwenteams om het eerlijk te houden tussen de teams. Dit zal dan bij het desbetreffende evenement genoemd worden.

P.s. je team krijgt pas een plek in een klassement wanneer de ToCo van minstens 5 teamleden bewijs van uitvoering heeft gekregen. Mocht je nou geen 5 teamgenoten op de been krijgen, stuur dan een appje naar de ToCo, dan kunnen we jouw team wellicht matchen met een ander team. 

 

XOXOXO

 

ToCo 20-21

 

Beknopte samenvatting

Wat = ToCo goes 5 weken loco klassement

Wanneer = 16 november – 21 december

Met wie = Minimaal 5 teamgenoten

 

Onze sponsoren