Stadswandeling

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bezorg Commissie / Escalatie Commissie 20-21
Datum en tijd
16 mei 2021 13:00 - 17:00
Locatie
Stad

Stadswandeling

Lieve Vijfjes,

Nu de terrassen weer open zijn, kreeg de Esco ook weer trek om te borrelen. Maar natuurlijk wel met onze geliefde Vijfjes. Daarom waren wij gelijk weer gretig om een leuke activiteit voor jullie neer te zetten. 

Deze keer wel wat anders dan wat jullie van ons gewend zijn: een ware Vijfje lastawa, oftewel een lange stadswandeling. Niet zomaar een stadswandeling, tijdens deze tocht zijn er namelijk verschillende tussenstops bij huizen van Vijfjes. Hier zullen jullie worden voorzien van een lekkere lunch, (borrel)hapjes, taart, speciaal biertje of ander drankje. 

Het is de bedoeling dat jij samen met jouw favo Vijfje, of die ene waar je al zo lang een borrel mee wil doen, een duo vormt. Eén iemand schrijft zich in en zet in de opmerking met wie je je wil opgeven. Geen leuke partner kunnen vinden? Stuur ons dan even een berichtje. 

Wij doen ons best om het zo corona proof mogelijk te laten verlopen. 

Om jullie zo goed mogelijk te kunnen verwennen zal het ongeveer €12,50 per persoon kosten. Dit evenement zal plaatsvinden op 16 mei vanaf 13:00. Extra informatie over de route en locaties komt later!

Meld je aan in en geniet van de Esco city lunch borrel tour!

PS. Mocht je nog allergieën hebben, zet deze dan ook in de opmerkingen

Wat:             Stadswandeling met lunch + lekkere hapjes en drankjes
Wanneer:     16 mei vanaf 13:00 
Kosten:        € 12,50

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren