Openingswedstrijd (dag 1/6)

Over dit evenement

Categorie
Lustrumweek
Organisator
Lustrum Commissie 21-23
Datum en tijd
22 mrt. 2023 20:00 - 23 mrt. 2023 01:30
Locatie
Struikhal & 't Flop

Lieve Vijfjes,
 

Woensdagavond 22 maart 2023 trappen wij de lustrumweek af met een openingswedstrijd tussen V1 en de All Stars van de Trots van het Noorden: G.S.F.V. Drs Vijfje – FC Groningen.

De nieuwe derby van het noorden, een wedstrijd tussen jong en oud. Is de ervaring van de All Stars de gedrevenheid van V1 te machtig of zullen de studenten de oud-profs laten zien hoe het spelletje zaalvoetbal werkt? Komt dat allen zien op woensdag 22 maart 2023 om 20:00 in de struikhal. Wie de sterren van vroeger zijn, houden we nog even geheim, maar het schijnt dat er genoeg doelpunten in binnen-en buitenland zijn gemaakt door deze spelers. 

Voorafgaand aan de wedstrijd zullen wij jullie welkom heten. Afsluitend aan de wedstrijd hebben wij voor jullie het Flop gereserveerd waar we samen met jullie en FC Groningen het feest kunnen voortzetten onder het genot van gratis fusten

We hebben ervoor gezorgd dat, net zoals op de thuisspeelavond, ieder team van Vijfje vrij is zodat jullie allemaal van deze wedstrijd kunnen genieten. De entree voor deze wedstrijd bedraagt €2 (opgeven via de website) en een lootje voor de georganiseerde loterij met mooie prijzen is al te koop voor €1. De entree betaal je bij de deur doormiddel van een QR-code. 

Wat? G.S.F.V. Drs. Vijfje 1 - All Stars FC Groningen

Wanneer? Woensdag 22 maart 2023

Hoelaat? 20:00

Waar? Struikhal

Kosten? €2 pp
 

Liefs, 

LuCo

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren