ZegeBieren: Adt Competitie

Over dit evenement

Categorie
Lustrumactiviteit
Organisator
Lustrum Commissie 21-23
Datum en tijd
14 okt. 2022 23:00 - 15 okt. 2022 02:00
Locatie
All round

Watcompetitie!? Juist, de LuCo Adtcompetitie.

Hartstikke leuk natuurlijk dat ondertussen de eerste zegevieringen in de zaal al hebben plaatsgevonden, maar we blijven gewoon studenten. En wat doen studenten? Lenen. En wat doen we met die lening? Leven als een god in Zuid-Frankrijk. En wat deden de beste heren in Zuid-Frankrijk? ZUIPEN!!
Dat was toch een simpel bruggetje naar het volgende evenement van de LuCo. We gaan lekker, ouderwets, ongegeneerd pils harken. Nu hoor ik jullie denken: ‘Dat doen we elke vrijdag toch al, wat is hier speciaal aan?’ Dat is allemaal leuk en aardig natuurlijk stelletje illustere pilsmajoors en majorettes, maar nu zit er een spelelement in. Zoals het een echte winnaar betaamt raak je nu waarschijnlijk getriggered. Het spelelement: Een adtcompetitie waar de Champignonnen League een puntje aan kan zuigen. Beginnend met een poulefase om vervolgens via een ouderwetse knock outfase bij een finale te komen. Op deze wijze kan jij jezelf (met behulp van een team- of commissiegenoot, vriend of familielid) op de kaart zetten als absolute pilsbaas. 

Heb jij meer talent in de derde helft? Ben jij een echte Allrounder? Heb jij gewoon zin om gezellig te zuipen? Heb je geen zin om te zuipen, maar ben je wel getriggered door het competitief element? Meld je dan aan voor de enige echte LuCo Adtcompetitie!

Voor de winnaars is natuurlijk een prachtige prijs beschikbaar naast een avond onbehoorlijk hard snoeien!

Tldr:
Wat? Adt competitie
Waar? Allround
Hoe? Meld je aan en zet je teamgenoot in de opmerking, geen teamgenoot = random indeling (Aanmelding gaat binnenkort open).
Wanneer? Vrijdag 14 oktober vanaf 23.00

Onze sponsoren