Batavierenrace

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Stad Uit Commissie 23-24
Datum en tijd
24 mei 2024 22:00 - 26 mei 2024 10:00
Locatie
Van Nijmegen tot Twente

Batavierenrace

Lieve Vijfjes,

Na de feestdagen op de weegschaal kijken was toch weer even schrikken. Tijd voor een “new year, new me”! Heb je als goede voornemen om wat kilo’s kwijt te raken of hou je gewoon van hardlopen om school, werk en sociale interacties te vermijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

Op 24/25/26 mei reizen wij af naar het zuidelijke Nimma en Enschede om lekker uit te waaien tijdens de Batavierenrace. We hebben allerlei afstanden in de aanbieding voor de gedreven Femke Bol tot de Kabouter Lui onder ons. 

We gaan lekker samen kamperen in de zaal (ons terrein) en laten de mensen onder de rivieren even zien hoe wij hier in het noorden een feestje bouwen. 

Side note: we zijn ingeschreven met één team, wat betekent dat er plek is voor 15 mannen en 10 vrouwen. Schrijf je dus z.s.m in. Wij kijken achteraf wie als eerste waren en nemen daarmee contact op, maar je kan altijd op de wachtlijst blijven staan!! De inschrijvingen gaan open op 14 januari 15:00. Vorig jaar bedroegen de kosten ongeveer €50, we verwachten voor dit jaar ongeveer hetzelfde.

Kusjes van de StuCo🧡

Wat: Batavierenrace
Wanneer: 24-25 mei
Waar: Nijmegen en Enschede

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien