Vijfje Extern Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
VETVIT Commissie 23-24
Datum en tijd
28 jun. 2024 22:00 - 30 jun. 2024 23:55
Locatie
Groningen

Vijfje Extern Toernooi

Lieve Vijfjes! 

!!Voor de damesteams zijn er nog 3 plekken beschikbaar. De plekken bij de herenteams zitten vol!! 

Trommel je vriendjes van vroeger maar weer op want het Vijfje Extern Toernooi staat weer voor de deur! In het weekend van 28 t/m 30 juni wordt weer bepaald waar de beste zaalvoetballers des lands vandaan komen. 

Het is de ideale manier voor je VVV’tjes om de zomervakantie af te trappen, door naar Groningen te komen! Met z’n allen zullen wij twee avonden lang de stad onveilig maken en natuurlijk wordt er ook een beetje gevoetbald (louter pilspoules, geen prestatie). Op vrijdagavond trappen we af met een heel vet openingsfeest in de stamkroeg van Vijfje aan de Vismarkt in het centrum: All Round. Het toernooi zelf vindt plaats op zaterdag. De wedstrijden beginnen in de ochtend en de finales worden aan het eind van de middag gespeeld. Het speelschema volgt later! Probeer op deze zaterdag dus ook al je skills te tonen. Mocht dit allemaal wat moeizaam verlopen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om alvast een x aantal biertjes te drinken. Later op de avond zal de dag afgesloten met een heel vet eindfeest. Het thema van het weekend wordt later nog bekend gemaakt. Stay tuned!

Zowel damesteams als herenteams zijn welkom! Zorg wel dat je minimaal vijf spelers hebt! Voor de deelnemers met slaapplek in de stad zijn de kosten €15,- per persoon. Voor deelnemers zonder slaapplek in de stad is er de mogelijkheid om op de ACLO te overnachten, dit is inclusief ontbijt op zaterdag en zondag. De kosten hiervoor bedragen €35,- per persoon.

Doet jouw team mee?! Aanmelden kan via onderstaande link, waarin jij jouw team kan opgeven. Wij zullen jouw aanmelding dan in behandeling nemen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6dTlDxJbxQC1yqc_1QJxRvWjZShjBB0dVXENlmH8M4ps4hQ/viewform?usp=sf_link

Let op! Aan- of afmelden kan tot en met 1 juni. Meld je snel aan want vol=vol.

Voor vragen kan je altijd een mail sturen naar vetvit@vijfje.nl of een appje naar Eldert sturen (06-82001514).

Wat: mooiste zaalvoetbaltoernooi bij de grootste én gezelligste zaalvoetbalvereniging van Nederland.

Waar: ACLO Sportcentrum Groningen

De planning:
Vrijdagavond: openingsfeest 
Zaterdag: toernooi
Zaterdagavond: eindfeest 
Zondag: brak 

Zet het weekend vast in de agenda want het wordt een weekend vol bier, vertier en voetbalplezier!

Tot dan! 

Liefs,

VETVIT ‘23/‘24