Eten Commissietoernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
25 okt. 2023 17:00 - 00:00

Eten Commissietoernooi

Lieve Vijfjes, 

Woensdag 25 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse commissietoernooi! Ben je klaar om in de strijd der commissies er met de winst van door te gaan? Met jouw eigen vo, seccie en pennie aan je zijde mogen jullie strijden om de titel best voetballende commissie! Het toernooi begint om 17:00 en vindt plaats in de HG-hal en de Struikhal, de wedstrijden zullen rond 20:00 afgelopen zijn. Wees niet getreurd als je vaker moet vissen dan dat je scoort, er is namelijk ook nog een prijs te verkrijgen als best geklede commissie. Het thema dit jaar is 'beroepen'. Kom dus samen met je commissiegenoten verkleed als een beroep beginnend met de eerste letter van je commissie!

Na het strijden in de zaal, is wat eten niet meer dan normaal. Daarom hebben wij voor jullie een wereldse deal weten te verkrijgen. Voor ongeveer 8 eu krijg je een met liefde bereide pizza afgeleverd in de kroeg. Want uiteraard zullen we de sportieve activiteiten bekronen in onze prachtige All Round. 

Meld je nu aan voor het eten en geef jouw pizza voorkeur (margherita (v), funghi (v), salami, prosciutto, piccante (v)) en eventuele allergieën door als opmerking! 

Liefs, 
ToCo '23/'24

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen