Costa Brava Cup

Costa Brava Cup

Lieve Vijfjes,

De Costa Brava Cup staat dit jaar wederom op de kalender van Vijfje! Binnenkort gaan de inschrijvingen voor de Costa Brava Cup open.

Nog even een introductie van de Costa Brava Cup voor leden die niet weten wat het inhoudt. We gaan al een aantal jaar naar Spanje, Lloret de Mar om precies te zijn. In Spanje tijdens dit evenement wordt er van alles gedaan, voornamelijk voetballen, zonnen en zuipen! Veel Vijfje teams hebben de cup al eens gewonnen, ga jij hem dit jaar bemachtigen? Dit jaar zullen we dus wederom gaan strijden, maar we gaan ook genieten van het mooie weer, de drank, Spaanse mannen en vrouwen, etc. etc.  

Wil jij dit jaar mee naar Spanje om te strijden voor de Costa Brava Cup of lekker van het warme weer genieten? Geef je dan 15 december op voor deze mooie 4 ( of misschien wel 5) dagen.

31 december sluiten de inschrijvingen dus wees er snel bij!!!! 

De kosten zullen dit jaar rond de 370 euro per persoon zijn. De hoogte van de kosten is afhankelijk van de vliegtickets die binnenkort geboekt worden en eventuele kortingen vanuit het bedrijf Sporteventz, die dit leuke meerdaagse evenement organiseren. 

Wanneer gaan we? De bedoeling is om rond woensdag 7 of donderdag 8 juni te vertrekken en zondag 11 juni weer in Groningen te zijn. Hierover gaan wij nog nadenken met behulp van de Google Forms, wij informeren jullie hier natuurlijk over zodra wij dit weten. 

Mochten er vragen zijn dan kun je altijd iemand van de StuCo appen. Wij hebben er zin in! Om alvast in de sfeer te komen hier de aftermovie van 2022: https://youtu.be/WZQQ7br5k0Q (P.S. Zie jij bekende Vijfjes?) 

Ps. Inschrijving is bindend!

Kusjes,

StuCo ’22-‘23

Onze sponsoren