Thuisspeelavond

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
10 feb. 2023 19:00 - 23:55

Thuisspeelavond

Lieve Vijfjes,

Vrijdag 10 februari is het zover: het is tijd voor alweer de TWEEDE THUISSPEELAVOND! Tijdens deze avond is het de taak aan V1 en Vr2 om de punten in Grunn te houden. Om 19:00 speelt Vijfje Vr2 tegen een nader te bepalen tegenstander en om 20:30 nemen de heren van Vijfje 1 het op tegen ZVV Urk! Wij als Vijfje support zullen beide teams aanmoedigen vanaf de tribune van de Struikhal. Wees dus vooral niet bang om uit te pakken met je Vijfje merch!

Naast voetbal zijn die goudgele rakkers iets wat niet kan ontbreken bij de Thuisspeelavond. Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar de PMDS weer plaatsvinden in de Sportsbar van op de ACLO. Meer informatie over de PMDS volgt later. 

Uiteraard is een Thuisspeelavond geen Thuisspeelavond zonder een derde helft… Met (hopelijk) zes punten op zak zullen wij ons naar All Round verplaatsen om hier de avond met een groot thema feest af te sluiten. Wat het thema is zal op een later moment bekend gemaakt worden. Zoals velen van jullie misschien ooit al hebben mogen meemaken, belooft dit een fantastische escalatie te worden! Wij hebben er als FEC al enorm veel zin in en zullen er met z’n allen een onvergetelijke avond van maken! Tot vrijdag 10 februari en vergeet je vijfje merch niet!

Alles nog even kort op een rijtje:

  • Thuisspeelavond vrijdag 10 februari
  • Pre Match Drinking Session (PMDS) @Sportsbar
  • 19:00 - Vijfje Vr2 - nader te bepalen @Struikhal
  • 20:30 - Vijfje V1 - ZZV Urk @Struikhal
  • 22:00 - Afterparty @All Round 

 

Liefs,

FEC 22/23

Onze sponsoren