Recruit a Student Vijfje Intern Toernooi!

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
25 nov. 2022 17:00 - 27 nov. 2022 20:00

Lieve Vijfjes,
 
Vanaf 25 november is het dan zover: het Vijfje Intern Toernooi! Dit weekend kunnen jullie strijden om een plekje in de beker voor volgend seizoen, maar uiteraard ook voor heel veel gezelligheid. Het thema van dit jaar is: het WK voetbal! Elk team krijgt een land toegewezen en wij gaan ervan uit dat jullie alles uit te kast trekken om dit land zo goed mogelijk te representeren.
 
We beginnen met een openingsfeest op vrijdag 25 november in All Round. Hier mogen jullie uiteraard al een voorpoefje geven van de outfits waarin gevoetbald gaat worden. De dag erna, zaterdag 26 november kunnen jullie even bijkomen van al het harde werk van de avond ervoor en zal er nog een activiteit plaatsvinden. Hierover later meer.
 
Op zondag 27 november gaan we echt los met het toernooi. Vergeet hier niet je allermooiste verkleedkleding aan te trekken! Na het toernooi gaan we nog even gezellig napilsen in de Sportsbar.
 
Dit belooft een fantastisch weekend te worden dus aarzel niet en geef je op!
 
Opgeven via de site kan tot en met 20 november en dit is de taak voor de captain van je team. Graag hierbij vermelden hoeveel er van je team meedoen.
 
De kosten per team bedragen maximaal €25,-.
 
Mocht je met je eigen team niet genoeg hebben is het ook mogelijk om met teams te mixen!


Kort samengevat:
- 25 november openingsfeest All Round (verkleed!)
- 26 november activiteit waarover later meer
- 27 november toernooi en hapje eten + napilsen in de Sportsbar
 
Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in!
 
Veel liefs,
 
VETVIT 22/23

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien