30 seconds toernooi

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
12 okt. 2022 22:00 - 01:00

Lieve vijfjes,


Heb jij altijd al het vermoeden gehad dat je beschikt over telepathische communicatie? Beschik jij over een absurd grote maar compleet nutteloze algemene kennis? Of hebben jij en je teamgenoot gewoon een zelfde denkwijze ontwikkeld door de vele gure afters in de wel befaamde random keukens? Dan kan het niet anders dat jij en je teamgenoot hoge ogen gaan gooien tijdens het inmiddels traditionele 30 seconds toernooi van de ToCo. 

Het toernooi zal dit jaar op 12 oktober om 22:00 plaats vinden in All Round. Het belooft weer een avond vol fanatisme, verhitte discussies, maar bovenal gezelligheid te worden. Kortom geef je dus op met jouw teamgenoot en wie weet gaan jullie er samen met de prijzen vandoor. Opgeven kan via de website in teams van 2 of 3. Iedereen van het team moet zich inschrijven, en laat dan in de opmerking weten met wie je in het team zit. De kosten zullen ongeveer €1 per persoon zijn. 

Heb je geen teamgenoot kunnen vinden? Ook dan kan je je gewoon opgeven, en zullen wij van de ToCo jou koppelen aan iemand. 

Let op: afmelden kan tot 10 oktober 23:59 in verband met kosten die gemaakt zullen worden. Kun je last minute toch niet komen? Geef dit dan door aan Gudo (0682932661). We kunnen echter niet garanderen dat je je inschrijfgeld dan nog (volledig) terugkrijgt.

Wat: 30 Seconds toernooi
Waar: All Round
Wanneer: 12 oktober 22:00
Kosten: Ongeveer €1 pp

Veel liefs de ToCo 22/23

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren