Huidige sponsoren

Borrelcafé Jut & Jul 

De stamkroeg van Drs. Vijfje is Café Jut en Jul, te vinden aan de Rademarkt 5 te Groningen. Iedere woensdag- en vrijdagavond na de wedstrijden zijn hier veel Vijfjes te vinden om de overwinning te vieren, of om na het verlies het verdriet te verdrinken. In ieder geval is het altijd sfeervol en gezellig! Naast de vrijdagavonden vinden hier ook vrijwel alle activiteiten van Drs. Vijfje plaats. 

Wip een keertje langs, en proef de Vijfjesfeer! 

jut_en_jul.jpg
Jut&Jul

100% Voetbal Sportmaat

Bij 100% Voetbal Sportmaat, gevestigd aan het Gedempte Zuiderdiep, moet je zijn als het om (zaal)voetbalattributen gaat. Uit het grote assortiment kun je een keuze maken uit voetbalshirts, schoenen, scheenbeschermers en nog veel meer!

Voor Vijfjes geldt dat ze 10 % korting krijgen.
100__VOETBAL_SPORTMAAT.png
100% Voetbal Sportmaat

Actkon Bewindvoering

Actkon Bewindvoering is een wettelijke beschermingsmaatregel en is bedoeld ter bescherming van het vermogen en inkomen van de persoon die onder bewind is gesteld. Bewindvoering schept een overzicht in financiële situaties die complex en problematisch zijn. Op deze manier zorgt de bewindvoerder er mede voor dat er een positieve bijdrage wordt geleverd aan het bieden van rust aan de onderbewindgestelde. Hierdoor kan deze persoon zich weer concentreren op andere zaken die belangrijk zijn in zijn/haar leven.  


Actkon.png
Actkon Bewindvoering

Praktijk Fysiotherapie Pelinkhof

Fysio PFP is een sportfysiotherapeut, voor meer informatie over deze partner verwijzen wij je door naar het kopje Fysiotherapie.

Logo_FysioPFP.jpg
PFP Fysio

Bierbus

Is je feest aan maar laat je voorraad slagroompatronen, bier of wijn je in de steek? Geen paniek! Bierbus Groningen bezorgt lachgas patronen, n2o crackers, koud bier, flessen wijn en andere versnaperingen binnen 30 minuten bij jou thuis in de stad Groningen. Bierbus is van zondag tot en met woensdag geopend van 17:00 tot 02:00 en van donderdag tot en met zaterdag geopend van 17:00 tot 04:00. Je kunt Bierbus bereiken op: 06 255 99 006 of een order doen via onze webshop. Betalen doe je met cash of via pin bij bezorging. Bierbus.nl hanteert een minimum orderbedrag van €11,- en geen bezorgkosten.

bierbus_zwart.png
Bierbus

Kledingbank Maxima

Maxima is een organisatie van 6 kledingbanken in de provincie Groningen: in Hoogezand-Sappemeer, Veendam, Winschoten, Delfzijl, de stad en in Winsum. Maxima Vlagtwedde is in voorbereiding. In totaal werken er ongeveer 200 vrijwilligers, meestal ook uit de doelgroep. Maxima is een modezaak zonder kassa waar mensen van de voedselbank of met een bijstandsuitkering gratis uit de zomer- en uit de wintercollectie kunnen winkelen. Er is een koffietafel voor een praatje. Doelstelling is om mensen te helpen op weg van minima tot maxima. Noodzakelijk want de provincie Groningen scoort de hoogste werkloosheid in ons land. Wat zou u kunnen doen? Uw overtollige, gangbare en schone kleding, schoenen, tassen of sieraden bij een Maxima in de buurt brengen. Er is vooral behoefte aan herenkleding en kleding voor kinderen in de basisschoolleeftijd.​

Maxima.png
Kledingbank Maxima

De Kornuiten

Aan de Paterswoldseweg nabij de Westerhaven en 5 minuten wandelen van het hoofdstation en Martini Plaza vindt u café – eterij De Kornuiten. De opzet is ruim en de lage prijzen in combinatie met goed eten (ook voor studenten!) is waar het bij ons om draait. Wees welkom, en loop eens binnen. Vraag naar de kaart of proef de sfeer tijdens een lekker koud pilsje.

kornuiten.png
De Kornuiten

​Cantina Mexicana

Jaren geleden ontstond Cantina Mexicana aan de Vismarkt. Vanaf het begin al compleet met alle Mexicaanse invloeden. Mexicanen houden van eten, drankjes en gezelligheid! Precies waar Cantina Mexicana voor staat. Onze gerechten zijn gebaseerd op de echte Mexicaanse gerechten, onze koks maken de gerechten met een passie voor de Mexicaanse keuken. Zodra je binnen komt lopen waan je jezelf in het buitenland, vrolijke kleuren, gastvrijheid en de geur van het eten. Eten bij Cantina is niet alleen heerlijke gerechten, maar een feestje op zich.

cantina_mexicana.jpg
Cantina Mexicana

Niko's Corner

​Bij Niko's Corner kan je terecht voor alle fastfood-variaties die je maar kan wensen. Even een snelle kroket naar binnen werken, een complete afhaalmaaltijd of een kapsalon, alles is mogelijk bij Niko's Corner. Dit alles natuurlijk voor een schappelijk studentenprijsje, wat Niko's Corner de ideale match maakt voor een luie avond waarin de motivatie om te koken ver te zoeken is. Je kan een lekker maaltijd bij Niko's Corner bestellen op https://www.nikoscorner.nl/foodticket/ of via Thuisbezorgd: https://www.thuisbezorgd.nl/nikos-corner

Nikos_corner.jpg
Niko's Corner

Zaalagenda

Zaalagenda is het online reserveringssysteem voor zalen. Zaalagenda is software speciaal bedoeld voor iedereen die geheel online hun zaalreserveringen wil beheren.

U kunt Zaalagenda inrichten voor reserveringen van klanten en voor interne reserveringen. Ook de combinatie is mogelijk. Voor meer informatie over Zaalagenda kunt u kijken op https://zaalagenda.nl/

zaalagenda-logo.jpg
Zaalagenda

Abiant

Op zoek naar een (bij)baan om je studie en feestjes te bekostigen? 
Kom dan werken via Abiant Uitzendgroep. Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland en heeft 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of baan voor na je studie? Kijk op www.abiant.nl voor onze vacatures of schrijf je in via www.abiant.nl/inschrijven

abiant_logokleiner.png
Abiant

Belsimpel

Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.


Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl.  

Belsimpelll.jpg
Belsimpel

Onze sponsoren