Nieuws

V1-NL After in 't Flop

V1-NL After in 't Flop

BELANGRIJKE HUISHOUDELIJKE MEDEDELING:


We gebruiken bijna nooit hoofdletters, dus nu hebben we vast meteen jullie aandacht. De derde helft van de Koninklijke Clash - waarbij ons V1 het aanstaande maandag 12 maart om 20:00 opneemt tegen het Nederlands Team Futsal in de Struikhal - is niet in de Jut & Jul, zoals eerder vermeld, maar in 't Flop van TKB (Blauwborgje 13). Na afloop van de wedstrijd, waarschijnlijk rond 22:00, hoeven we voor een pilsje dus alleen de weg over te steken nadat we de ACLO uitlopen! Extra makkelijk, leek ons. Uiteraard blijft het aanbod van een GRATIS FUST gewoon staan! Oh, en verder kost bier maar €0,90! 12 voor een tientje! Vraag dat faillisement vast maar aan (RIP TKB).

Dus komt allen kijken hoe ons V1 kontje krijgt van het Nederlands team! Wil je hoogstaande trucjes zien die je eigen benen zouden doen breken, lachen om Vijfjes die panna's krijgen, of gewoon onze Thuisspeelavond sfeer meepakken, dan zien we jullie graag komende maandag op de tribunes van de Struikhal! We trappen om 20:00 ook echt af, dus iets ervoor aanwezig zijn is wel zo leuk voor de volledige ervaring. Toegang is HELEMAAL GRATIS, dus neem je vriendjes/vriendinnetjes/schoonfamilie vooral mee.

In plaats van een loterij hebbben wij een nog veel leukere variant bedacht: in de rust mogen jullie proberen om piepschuimballetjes in een rieten mand te gooien, gedragen door ons mascottehert! Uit de mand kiezen wij blind een aantal winnaars; zo kan je o.a. het volgende winnen: 

 - een bier- of wijnproeverij bij The Tasting Otter (Schuitendiep 64, Groningen)

 - een borreltas met lekkernijen van de Kaaskop (Zwanestraat 24, Groningen)

 - een setje van onze eigen lustrum bierglazen!

Balletjes koop je al voor 1 euro (6 voor 5 euro, wat een deal!). Dit kan voorafgaand aan de wedstrijd bij de ingang van de Struikhal, of door op de tribune iemand in een Lustrum Commissie overhemd aan te spreken (donkerblauw met witte tekst). Oh, en a.u.b. zo volwassen zijn om tijdens de eerste helft het balletje op de tribune te houden. Maar gezien recent gedrag van onze Vijfje supporters moet dit vast geen probleem zijn *kuch*. 

 

Tot maandag!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren