Nieuws

Thema Koningsspelen maand December

Thema Koningsspelen maand December

Nadat jullie alle in’s en out’s over de Koningsspelen hebben kunnen lezen op onze hoofdpagina, kunnen we bij deze het thema van de tweede maand van de Koningsspelen bekendmaken! Wat kan je winnen? Een sticker op de Vijfje bus! Helemaal gratis! En jij mag bepalen wat voor doms of leuks je erop zet! Winnen!  

De maand December toveren we bij deze om tot Goede doelen Maand!

Net zoals de vorige keer hebben wij weer 3 opdrachten, van heel vrij tot heel specifiek, waar we jullie graag voor in actie zien! Graag zien wij jullie vrijgevigheid in alle geuren en kleuren! De opdrachten zijn:

  • Noem de naam van Vijfje bij het glazen huis, of kom in beeld met  het Vijfje logo! Geen idee waar het Glazen Huis eigenlijk staat dit jaar, maar succes!
  • Doe mee aan onze kledinginzamelingsactie voor Kledingbank Maxima in de week van 18 t/m 22 december. Wij rijden met het busje rond en halen jullie oude zooi op, dus dump al je tassen oude kleding bij ons!
  • Doneer (anoniem) aan een (ludiek) goed doel. Graag met beeldmateriaal/bewijs! Lekker anoniem doneren maar er wel over opscheppen! Zo laat je je vrijgevigheid zien zonder dat je er zelf herkenning voor wilt, maar het toch krijgt!

Kleine lettertjes: Inzendingen plaatsen wij alleen intern op de site #vindilife. Mocht iets echt heel leuk zijn zullen wij vragen of we het ook openbaar mogen gebruiken.

 

**LUCO DISCLAIMER:

Aangezien onze promotie/introductie van de Koningsspeler iets grootser had gekund (nogal veel: HUH WAT IS DAT?! berichten ontvangen), steken wij de hand in eigen boezem en zeggen wij bij deze: Sorry. Dus, na vele geruchten gehoord te hebben van mogelijke Escalatie Filmmaand hersenspinsels die er niet op tijd van gekomen zijn, keuren wij die deze maand ook nog goed! Sturen sturen sturen en kom met je hoofd op de pagina met alle inzendingen!

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren