Nieuws

Koningsspelen start in november

Koningsspelen start in november

Vanaf november spelen we bij Vijfje de Koningsspelen! (of koninginnespelen, of monarchiespelen als we even niet te veel in hokjes willen denken #maleprivilege)

Vanaf november gaan we in 5 periodes de Koningsspelen afwerken. Elke maand telt als 1 periode, en de koningsspelen lopen door tot aan de lustrumweek in de laatste week van maart 2018. Elke maand heeft een overkoepelend thema, waarin we jouw team uitdagen een paar ludieke acties – creativiteit wordt natuurlijk extra beloond – uit te voeren! Een Crazy 88-light zou je het ook wel kunnen noemen. Elke maand wint het leukste team een prijs, en de eindwinnaar van de gehele koningsspelen vangt ook nog extra lustrumprivileges natuurlijk!

Het allerbelangrijkste is dat al deze ludieke en creatieve uitspattingen van jullie zo uitgebreid mogelijk worden vastgelegd (foto/video/etc). Niet alleen zodat de lustrumcommissie kan oordelen over de maand- en eindwinnaar, maar vooral dat jullie medeleden kunnen meegenieten van al deze pret! Pikante foto/video zetten wij uiteraard alleen met jullie goedkeuring online, dus geen zorgen daarvoor!

Voor een minder beknopte omschrijving kan je alles terugvinden op drs.vijfje.nl/lustrum/koningsspelen

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren