Nieuws

De eerste Lustrum aankoop!

De eerste Lustrum aankoop!

Lieve Vijfjes,

Drs. Vijfje viert op 27 maart 2018 haar vijftienjarig bestaan, ofwel haar derde lustrum (niet genderneutraal, sorry). Vandaar dat wij gedurende het gehele voetbalseizoen deze heuglijke gebeurtenis uitgebreid gaan vieren, beginnend met de themabekendmakingsborrel op 19 september en met als klap op de vuurpijl de lustrumweek rond onze verjaardag! Ik ruik zoveel mooie aftermovies dit jaar #omg #friends!!

We hebben al met het nodige geld gesmeten (sorry Mireille/Amar), en het is ons een waar genoegen om de eerste dure grap vast met jullie te delen: onze eigen spelers- en evenementenbus! Komend seizoen kunnen onze vlaggenschepen dus in stilo naar hun uitwedstrijden, en daarnaast mogen onze minder getalenteerde leden zo nu en dan ook plaats nemen in deze prachtbolide! Bekijk hem hier!

Maar er is meer! Jullie mogen de bus niet alleen in, jullie mogen er ook op! Niet letterlijk (geen vandalisme a.u.b. Drs. Ultras). Hoe dan wel? Op onze bus – reeds bestickerd met zowel Vijfje- en lustrumlogo’s – is nog wel de nodige ruimte beschikbaar voor (ludieke) stickers. Wil jij zelf, met je team, met je commissie of met wie dan ook onze bus het hele seizoen verleuken met een jolige tekst/foto/logo? Of heb je welvarendere contacten die niet afhankelijk zijn van de DUO die wel wat knaken over hebben? Neem dan z.s.m. contact op met de lustrum commissie (lustrum@vijfje.nl)! Kost natuurlijk wel wat centen, maar dat vloeit direct (minus wat smeergeld) in de vorm van andere leukigheden naar onze lieve leden terug! Zo heel corrupt zijn we nu ook weer niet!

Dus. Kom maar door met die suggesties voor versiering (en lap monnies) en maak onze bus dit jaar een rijdende Picasso! Daarnaast vast even wat huishoudelijke mededelingen die je echt even in je agenda moet zetten en waar je zeker wel even vrij voor moet nemen.

  • Dinsdag 19 september 2017: Themabekendmakingsborrel
  • Zaterdag 30 september & zondag 1 oktober: 1e activiteit
  • Zaterdag 3 t/m zaterdag 10 februari: 2e activiteit
  • Dinsdag 27 t/m zaterdag 31 maart: Lustrumweek

Kopen kopen kopen!

Kusjes van de Lustrum Commissie.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren