GEANNULEERD Wintersport 2020-2021

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
6 mrt. 2021 13:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Stad Uit Commissie 20-21
Datum en tijd
5 mrt. 2021 10:00 - 14 mrt. 2021 15:00
Locatie
Risoul, France

GEANNULEERD Wintersport 2020-2021

UPDATE:

Helaas moeten we mededelen dat de wintersport officieel niet doorgaat. Skifest heeft de reis geannuleerd. Na 6 maanden kan je je persoonlijke voucher bij Skifest inruilen voor geld.

 

Lieve Vijfjes,

Van 5 t/m 14 maart zullen we weer met Vijfje de pistes onveilig mogen maken! Dit jaar zullen we (hopelijk, want corona*) afreizen naar Risoul in het o, zo mooie Frankrijk.

De reisinfo in het kort:

- Vrijdag 5 maart t/m  zondag 14 maart 2021

- Skipas voor 7 dagen La Foret Blanche - 180 km piste

- Overnachting in Les Melezes - piste voor de deur

- Vervoer per touringcar inbegrepen

- Kosten: 375 euro + 10 euro toeristenbelasting per plaatse

Ook als je nog geen ervaring hebt, ben je van harte welkom om mee te gaan. Naast dat er mogelijkheden zijn om lessen te nemen, zijn er genoeg pistes voor zowel onervaren mensen als voor ervaren mensen.

Als je zelf geen ski- of snowboardmateriaal hebt, is het mogelijk om dit te huren, deze prijzen beginnen bij 69 euro (vo) voor een volledige set exclusief helm. Heb je nog verdere vragen voor je je wil aanmelden, app dan iemand van de StuCo: (https://drs.vijfje.nl/.../commissies/commissies-20-21/stuco).

In principe zijn er 30 plekken beschikbaar, dus wees er op tijd bij! De inschrijving opent op 1 november om 12:00. Annuleren kan tot 1 december.

* MAATREGELEN CORONA: We gaan alleen op wintersport als dit volgende de geldende coronamaatregelen in Nederland en Frankrijk mogelijk is. Indien we toch niet kunnen afreizen naar Frankrijk krijg je je geld gewoon terug. Na 6 maanden kan je je persoonlijke voucher bij Skifest inruilen voor geld.


Ook qua après ski mogelijkheden zijn we afhankelijk van de geldende corona-maatregelen op dat moment. Momenteel is er in Frankrijk nog geen volledige sluiting van de apres ski zoals bijvoorbeeld in Oostenrijk maar dit kan natuurlijk nog veranderen.

Tot op de piste!

xxx de StuCo

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren