Shootout ToCo

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
28 mei 2022 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum
30 mei - 3 jun. 2022

Shootout ToCo

Lieve vijfjes, 

Kijken jullie ook zo graag naar jachtseizoen of hunted? Dit jaar openen wij ook bij vijfje de jacht en zul je je behoorlijk opgejaagd worden. Van 30 mei tot en met 3 juni vindt er een nieuw evenement plaats, de Shootout. 

In die tijd wordt Groningen het jachtterrein van Vijfjes. Gewapend met een waterpistool en een kaartje met de naam van een deelnemer ga je op pad. De bedoeling is dat de deelnemer op jouw persoonlijk kaartje zo snel mogelijk geraakt wordt. Vergeet niet dat er tegelijkertijd ook nog een deelnemer de jacht op jou heeft geopend. 

Wat houdt het in? 

De Shootout is een evenement van vijf dagen waarin de jacht op de Vijfjes wordt geopend. Voor de start ontvangt elke speler een waterpistool en een kaartje met de naam van een andere speler. Het doel? De speler op jouw kaartje afschieten met je waterpistool. Als dit is gelukt, moet deze speler zijn kaartje afgeven aan jou. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk mensen afschieten en dus kaartjes verzameld. Je mag alleen die persoon afschieten die op jouw kaartje staat. Tegelijkertijd is er ook een iemand die een kaartje met jouw naam heeft. De identiteit van deze persoon is, als die het goed doet, onbekend. Terwijl jij de jacht opent, ben je zelf dus ook niet veilig. Er zijn een aantal regels, zoals het niet mogen inbreken bij het huis van personen of het niet mogen schieten op vijfje evenementen. Hierover volgt meer informatie. Degene met de meeste kaartjes op 3 juni om 17:00 wordt in de Allround die avond bekroond als winnaar. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je Melanie bereiken (06–11898003). 

Voorbeeld:

Vijfje X heeft het kaartje met de naam van Vijfje Y. Vijfje Y heeft een kaartje met de naam van Vijfje Z. Als Vijfje X met zijn waterpistool Vijfje Y afschiet, geeft Vijfje Y zijn kaartje met Vijfje Z aan Vijfje X. Nu pas mag Vijfje X de jacht openen op Vijfje Z. Hij houdt het kaartje van Vijfje Y in bezit, Vijfje Y is uit het spel. Ondertussen zit Vijfje W achter Vijfje X aan.

Achterhaal elkaars studie- en werkrooster, zoek contact met vrienden en lok jouw prooi in de val. De winnaar is degene die op 3 juni de meeste kaartjes heeft weten te verzamelen. Deelname aan het toernooi is 3 euro en er zal een leuke prijs inclusief eeuwige roem als eerste winnaar van de shootout te winnen zijn. Meld je aan voor 28 mei 23:59 uur en open de jacht op je mede-Vijfjes. 

Niemand is veilig, 

Toco ‘21-‘22

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren