Lustrum thema bekendmaking

Over dit evenement

Categorie
Lustrumactiviteit
Organisator
Lustrum Commissie 21-23
Datum en tijd
2 sep. 2022 21:00 - 23:30

Lustrum thema bekendmaking

Lieve Vijfjes,

Eindelijk is het dan zo ver. Maanden van planning, druk overleg en stilzwijgen komen tot een einde. Nouja, het stilzwijgen dan. Met trots mogen wij namelijk de themabekendmaking van het eerste volwassen lustrum aankondigen! Met de alweer 20ste verjaardag in het verschiet, vraagt dat natuurlijk om een feestje!

Deze themabekendmaking zal gepaard gaan met een Pathé waardige (insert: slechte film die immers ook in Pathé draait) audiovisuele voorstelling! Dit is natuurlijk an sich al een enorme beweegreden om op de avond van 2 september om 00:00 te kijken of de kelder van de Allround nog steeds een echte ravebunker is. Wie weet heeft Alex een aantal Oostblokkers weten te vinden die nooit van een bouwvak gehoord hebben en de bunker om hebben getoverd tot een heus zuippaleis. Echter, zijn wij met de film alleen nog niet klaar! Zo zal ook het tenue voor de vlaggenschepen van volgend jaar tentoongesteld worden door een 7-tal exentriekelingen die alle lagen van de vereniging vertegenwoordigen!

Omdat wij het watertanden opwekkende verlangen van zoveel onthullingen maar wat goed begrijpen, gooien wij er tegen de dorst een fust vol goudkleurige dorstlessers tegenaan! Als klap op de vuurpijl zullen de dames eerst de Supercup winnen thuis in de ACLO en trekken wij vervolgens met zijn allen naar Allround om dit te vieren.
Kom dus vooral dit prachtige begin van een nog mooier jaar met ons vieren!

Liefs,
Jullie favoriete LuCo

TLDR:
Wat: Themabekendmaking
Waar: Allround, kelder
Wanneer: Vrijdag 2 sept rond 00:00
Extra: GRATIS FUST

Onze sponsoren