Pubquiz

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
25 jan. 2023 22:00 - 23:55
Locatie
All Round

Pubquiz

Lieve Vijfjes,

 

Wellicht gingen er al geruchten in de rondte maar niets blijkt minder waar…. Woensdag 25 januari is het tijd om je laatste paar hersencellen te verzamelen, want het is weer tijd voor een LEGENDARISCHE PUBQUIZ in onze favoriete kroeg All Round

Ben jij een wandelende encyclopedie, is jouw IQ hoger dan d’Olle Grieze of ben je compleet achterlijk maar heb je gewoon geen zin om de wekelijkse kutprogramma’s van RTL4 te kijken, dan is het de hoogste tijd om je op te geven. Voor de studenten onder ons valt deze pubquiz precies na de tentamenweken, dus een extra goede reden om mee te doen. Daarnaast is dit hét moment om te laten zien dat je meer kan dan alleen maar zuipen!

Altijd fijn: deelname is gratis. Uitgezonderd van de nodige alcoholische versnaperingen en desjes die je moet wegwerken wanneer je domme dingen gaat roepen.

Meld je vooral even aan dan hebben wij een indicatie hoeveel mensen er zullen komen. Opgeven kan in duo’s. Laat vooral in de opmerkingen even achter met wie jij dan een duo wilt vormen. Wil of kan je geen duo vormen? Geen probleem, dan zullen we je aan een random Vijfje koppelen. 

Kortom

  • Datum: woensdag 25 januari 
  • Tijd: 22:00 uur 
  • Mee te nemen: een goed humeur en een beetje verstand


 

Liefs, 

De FEC

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren