Inspraakavond Vijfje Disputen

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Bestuurlijk
Datum en tijd
2 dec. 2021 19:00 - 21:00

Inspraakavond Vijfje Disputen

Een van de aandachtspunten van bestuur van Delft dit jaar is onderzoek naar Vijfje disputen. Met dit aandachtspunt wil het bestuur kijken naar de mogelijkheden en animo voor een dispuut binnen onze vereniging. Op basis van dit onderzoek wordt een dispuutsregelement geschreven en mogelijk een pilotdispuut opgericht. Het laatste is natuurlijk afhankelijk van de animo van onze leden.

Een tijdje geleden is er al een enquête over de animo en verwachtingen van disputen rondgegaan.  Nu wil het bestuur graag een inspraakavond organiseren. Tijdens deze inspraakavond hopen we meer uitgebreidere feedback te krijgen over Vijfje disputen. De inspraakavond zal kort gaan over de animo voor disputen maar ook vooral over de eisen voor de disputen en de gereedheid van Vijfje voor een dispuut.

Wil jij graag je mening delen over Vijfje disputen? Meld je dan aan voor de inspraakavond op donderdag 2 december 19:00 en deel je mening onder het genot van een heerlijk biertje! Afhankelijk van de inschrijvingen zullen we groepjes maken en die bij bestuursleden thuis uitnodigen.

Heb je de enquête nog niet ingevuld? Doe dat dan hier: https://forms.gle/x2AQUXST7HEz2nxUA

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren