Vijfje Extern Toernooi

Over dit evenement

Categorie
Toernooi
Datum en tijd
24 jun. 2022 18:00 - 26 jun. 2022 09:00
Locatie
ACLO Sportcentrum

Vijfje Extern Toernooi

*Informatie voor externen onderaan dit bericht*

Mooie Vijfjes!

Dit jaar wordt het Vijfje Extern Toernooi georganiseerd in het weekend van 24, 25 en 26 juni. We zullen vrijdag aftrappen in de All Round voor een mooi openingsfeest met het thema ‘SPACE’. Wil jij al van jongs af aan een astronaut, ruimtevaarder of lid zijn van de Avengers? Dan is dit jouw kans!  

Dit jaar zal het toernooi alleen op de zaterdag plaatsvinden. Probeer op deze dag dan dus ook al je tricks en showtjes tevoorschijn te halen. Mocht dit toch allemaal wat moeizaam verlopen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om alvast een biertje te drinken. Na het toernooi zullen we de gezelligheid voortzetten in de Sportsbar in combinatie met wat eten. Voor het eten kan je je per persoon los inschrijven via deze link. Later op de avond zal de dag afgesloten worden in onze stamkroeg All Round met een grandioos feest. 

Per team hoeft maar 1 persoon zich in te schrijven voor het toernooi. Graag in de opmerkingen vermelden hoeveel deelnemers het team heeft. De kosten voor het weekend zijn €17,50,- per persoon. Voor deelnemers zonders slaapplek in de stad is er de mogelijkheid om in de zaal te overnachten, dit is inclusief ontbijt op zaterdag en zondag. De kosten hiervoor bedragen €35,- per persoon.

Om dit prachtige toernooi nog mooier te maken, willen wij graag jullie hulp inschakelen! Wij zien namelijk het liefst aanmeldingen verschijnen vanuit heel Nederland, dus: breng een team op de been met je vrienden/kennissen/knikkermaatjes van thuisthuis en kom al zuipende een potje ballen op het VET, zodat je hun kan laten zien hoe mooi je kan pilsen in Groningen! Mocht je niet met een team mee willen of kunnen doen, maar wel dit weekend mee willen maken? Dan kunnen wij als VETVIT jouw hulp zeker gebruiken, mail hiervoor naar vetvit@vijfje.nl of benader Faye (0612761175).

Let op: Afmelden kan tot 11 juni 23:59 in verband met kosten die gemaakt zullen worden. Kun je last minute toch niet komen geef dit dan door aan Faye (06 12761175). We kunnen echter niet garanderen dat je je inschrijfgeld dan nog (volledig) terugkrijgt. 

Veel liefde,
VETVIT-commissie


Lieve zaalvoetballiefhebbers,

G.S.F.V. Drs. Vijfje organiseert dit jaar eindelijk weer het Vijfje Extern Toernooi (VET)! Het toernooi vindt plaats in het weekend van 24, 25 en 26 juni in het ACLO Sportcentrum te Groningen. Op vrijdagavond trappen we af met een legendarisch openingsfeest in de stamkroeg van Vijfje aan de Vismarkt in het centrum: All Round. Neem je thema-outfitje mee want we gaan SPACENNNNN: wil jij al van jongs af aan een astronaut, ruimtevaarder of lid zijn van de Avengers? Dan is dit jouw kans! 

Het toernooi zelf vindt plaats op zaterdag. De wedstrijden beginnen in de ochtend. Een speelschema volgt later! Probeer op deze zaterdag dus ook al je tricks en showtjes tevoorschijn te halen. Mocht dit allemaal wat moeizaam verlopen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om alvast een biertje te drinken. Na het toernooi zullen we de gezelligheid voortzetten in de Sportsbar en daar met z'n allen een hapje eten. Ook hiervoor dien je jou en je team op te geven! Later op de avond zal de dag afgesloten worden in onze stamkroeg All Round met tweede grandioos feest. 

Deelnemen kan met wie je maar wilt! Verzamel je (voetbal)vrienden/kennissen/knikkermaatjes van waar dan ook in Nederland en kom al zuipende een potje ballen op het VET. Zowel damesteams als herenteams zijn welkom! Zorg wel dat je minstens vijf spelers hebt!  De kosten voor het weekend zijn €17,50,- per persoon. Voor deelnemers zonders slaapplek in de stad is er de mogelijkheid om in de zaal te overnachten, dit is inclusief ontbijt op zaterdag en zondag. De kosten hiervoor bedragen €35,- per persoon incl. deelname aan het toernooi. 

Interesse? Stuur dan een mail naar vetvit@vijfje.nl om jou en je team aan te melden of te vragen naar meer informatie. Wij zullen je aanmelding verder behandelen!
Hopelijk tot dan!

Veel liefde,
VETVIT-commissie

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren