Thuisspeelavond

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
12 nov. 2021 17:00 - 23:50

Thuisspeelavond

Lieve Vijfjes,

Vrijdag 12 november is het zover: tijd voor één van de meest legendarische Vijfje avonden! Het heeft even op zich laten wachten maar het is eindelijk weer tijd voor een Thuisspeelavond! Hier is het de taak aan V1 en Vr1 om de punten in Groningen te houden! Om 19:00 mag Vijfje 1 het opnemen tegen Futsal Dragten 1 en om 20:30 gaat Vijfje Vr1 de strijd aan met ZVG/Cagemax VR. Wij als leden zullen beide teams aanmoedigen vanaf de tribune van de Struikhal. Trek dus alle Vijfje merch aan die je hebt en wees dabei!

Naast voetbal zijn die goudgele rakkers iets wat niet kan ontbreken bij de Thuisspeelavond. Nu is ons geliefde cafe de Paddepoelbar gesloten en kunnen wij hier niet meer genieten van het pre-match bier. Daarom zal de PMDS dit jaar plaatsvinden in de sportsbar op de ACLO! Vanaf 15:00 gaan we los. Voor €7,50 kun je aan het eind van de middag genieten van een uitgbreid stamppotbuffet. Hierna zullen we onze vlaggenschepen voor de ACLO gaan toezingen! 

Nadat V1 en Vr1 hun wedstrijden hebben gespeeld zullen wij richting 't Flop gaan bij TKB en hier zullen we een groot feest houden. Trek naast je Vijfje merch iets wits aan, want het thema is Glow in the Dark. Wij hebben er als FEC al mega veel zin in en zullen er een onvergetelijke avond van maken met z'n allen! Tot vrijdag 12 november, vergeet je Vijfje merch niet en kom in Glow in the Dark thema!!

LET OP: Qr code en mondkapje is verplicht. Op de tribune mogen alleen consumpties uit de sportsbar gedronken worden en roken mag alleen op terrein buiten de uni. 

Alles nog even kort op een rijtje:

  • Thuisspeelavond vrijdag 12 november
  • 15:00 - Pre Match Drinking Session (PMDS) + Stamppotbuffet @Sportsbar
  • +/- 18:20 - Corteo/Toezingen selectieteams @Sportcentrum
  • 19:00 - Vijfje V1 - Futsal dragten @Struikhal
  • 20:30 - Vijfje VR1 - ZVG/Cagemax @Struikhal
  • 22:00 - Afterparty Glow in the Dark @'t FLOP

Let op: mondkapje en QR-code zijn verplicht in de Sportsbar, het Sportcentrum en 't FLOP

Liefs,
FEC 21/22