Commissietoernooi // Oktoberfest

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
27 okt. 2021 17:00 - 23:00

Commissietoernooi // Oktoberfest

Lieve Vijfjes,
 
Op woensdag 27 Oktober gaat het welbegeerde commissietoernooi & oktoberfest plaatsvinden! Alle commissies zullen tijdens dit toernooi tegen elkaar strijden in de HG-hal om hun eer hoog te houden. Het toernooi begint om 17.00, dus wees op tijd. De beste commissie van het toernooi kan ook een prijsje verwachten, dus doe je best ;) Het toernooi zal tot pak ´m beet 20.00 duren, waarop we met z´n allen richting All Round gaan om heerlijk pizza´s te gaan eten. Maar het wordt nog beter; het thema van het feest is Oktoberfest! Dus trek je Dirndl of je lederhose aan en zing wat mooie Duitse nummers mee.

Ook iedereen die niet mee doet aan het commissietoernooi is natuurlijk van harte welkom om naar de Allround te komen en van het oktoberfest te profiteren (vanaf 21:00)
 
Voor maar 6,- heb je een prachtige avond in de kroeg (met thema) en een overheerlijke pizza, meld je hier alleen wel even voor aan op de site zodat wij weten wie we moeten benaderen voor het opgeven van een keuze in pizza. De pizza wordt volgens een automatische incasso afgeschreven. Mocht het echter wezen dat je geen pizza mee eet na de tijd, maar wel mee speelt met het commissietoernooi dan dien je je niet aan te melden!

Dus: 
- Meld je als commissie aan bij de ToCo als je meespeelt met het commissietoernooi
- Meld je aan via de site voor een pizza en zet in de opmerking je keuze neer (keuze uit margherita, salami, prosciutto, ananas, funghi en picante)
- Doe je geen commissie bij Vijfje, maar wil je wel mooi zuipen? Iedereen is welkom in de All Round!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien