Training Vrouwen Laag

Over dit evenement

Categorie
Bestuurlijk
Datum en tijd
21 sep. 2021 17:00 - 18:30

Training Vrouwen Laag

Lieve Vijfjes,

Nu het seizoen weer is begonnen is het de hoogste tijd om je twee linkerbenen weer eens te trainen, de conditie weer een beetje bij te schaven en de pokkel weer in shape te brengen (voor je het weet staat de zomer 2k22 weer voor de deur en is je summerbody alweer nergens te bekennen). Trainen met die handel dus! Want de meer je traint, de beter je wordt, de meer je scoort tijdens de wedstrijden, en de groter de hoeveelheid overwinningspitchers wordt die jij op de woensdag- en vrijdagavonden kan halen in de All Round. 

Vanaf dit seizoen wordt er voor de trainingen van V-laag (V3-V40) en Vr-laag (Vr4-Vr11) gewerkt met een inschrijflijst. Per training kunnen 25 Vijfjes zich inschrijven. De inschrijving gaat elke week open op vrijdag om 12:00 voor de week erop. Het bestuur zal er toezicht op houden dat iedereen een gelijke kans krijgt om te trainen en niet elke week dezelfde groep Vijfjes in de zaal staat. Denk hier in ook een beetje om elkaar!

Zet je zelf dan ook vooral op de wachtlijst als de training vol zit, dan ben je volgende week verzekerd van een plekje! Degenen die op de wachtlijst staan worden automatisch voor de volgende training ingeschreven. 

V-laag traint op maandag van 17:30 – 19:00 onder leiding van Rinie Jurna in de WAS
Vr-laag traint op dinsdag van 17:00 – 18:30 onder leiding van Johan Burgers in de HG-Hal

Wanneer je staat ingeschreven wordt er van je verwacht dat je op training komt. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen gepaste maatregelen volgen. Dit wegens het feit dat je iemand anders de kans ontneemt om te komen trainen. Meld je dus op tijd af mocht je onverhoopt niet kunnen komen trainen en meld dit bij het bestuur!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien