Nieuwelingenweekend

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
17 sep. 2021 12:00 - 19 sep. 2021 17:00

Nieuwelingenweekend

*LET OP: dit evenment is alleen voor nieuwelingen! Mocht je als huidig lid aanwezig willen zijn kun je je aanmelden als begeleider bij de EjaculaCie, mits er nog niet genoeg begeleiders zijn*

Lief (toekomstig) Vijfje,

In het weekend van 17 en 18 september zal de EjaculaCie het meest legendarische evenement van het jaar organiseren: Nieuwelingenweekend! Helaas heeft corona ons nog steeds in haar klauwen en vertrekken we dit jaar niet naar het prachtige Dwingeloo, maar blijven we in Groningen. Ook zeker machtig, want waar kan je nou beter feesten dan in onze mooie stad. Het weekend zal vol zitten met leuke spellen, bakkies vouwen en natuurlijk het kennis maken met de echte Vijfje-sfeer als nieuweling! Het is een mooie kans om je studietijd in Groningen goed te beginnen en de leukste mede-nieuwelingen en andere Vijfjes te leren kennen. Want ook als bestaand lid ben je van harte welkom als begeleider van een groep nieuwelingen! Laat tijdens dit weekend zien wat voor een irreële buiskeizer je bent en je kan meteen beroemd (of berucht) worden bij de nieuwe lichting Vijfjes!

Het nieuwelingenweekend begint vrijdagavond om 18:30 bij een van jullie begeleiders thuis. Zij zullen zorgen dat er om 18:30 een sterrenmaaltijd voor jullie klaar staat. Als het eten is gezakt, trappen we af met de knotsgekke Crazy ‘69. Hierbij moeten jullie op een zo’n creatief mogelijke manier een lijst van opdrachten afwerken. Wie de meeste punten pakt wint de Crazy ‘69! Hierna zal de avond zich vanzelf wel door ontwikkelen tot in de late uurtjes.

Als jullie zaterdag allemaal weer wakker zijn geworden in je (eigen) bed worden jullie om 12:00 in Stadspark verwacht, ditmaal wel met alle groepjes op één plek. Hier staat een brakke brunch voor jullie klaar met een overheerlijk bolletje hagelslag, een lekker sapje  en fruit voor de vitamientjes. Vervolgens gaan jullie ten strijden tegen andere groepen in een Vijfkamp. Een sportoutfit is niet per se nodig (slechts bij enkele onderdelen hoef je een beetje te rennen), maar mag je altijd meenemen als je dat wilt. Als de Vijfkamp is afgelopen, geven we jullie nog de gelegenheid om je fiets in de Vijfje-kleuren te spuiten mocht je daar interesse in hebben. Daarna kom je op een T-splitsing terecht. Je kan er voor kiezen om de zaterdag avond nog af te sluiten bij een van de afters die worden georganiseerd bij de begeleider. Je kan er ook voor kiezen om dit mooie weekend te laten eindigen na het Vijfkamp in stadspark en lekker je rust te pakken! Op zondag staat er niks op de planning.

We hopen jullie allemaal vrijdag en zaterdag te zien om er samen een onvergetelijk weekend van te maken!!! 

Let op: Ga je niet meer mee, meld je dan af voor 15-09-12:00 anders kan je een boete krijgen van €30 i.v.m. de gemaakte kosten. Afmelden kan bij 06-52216313 of via ejaculacie@vijfje.nl. Zit het evenement vol maar wil je toch mee? Meld je gewoon aan, dan kom je op de wachtlijst te staan! 

Liefs,

EjaculaCie ‘21

 

Wat: Nieuwelingenweekend

Wanneer: 17 & 18 september

Prijs: gratis voor nieuwelingen

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren