Nieuwelingenweekend

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
9 sep. 2020 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Eerstejaars Aanmeldingen, Communicatie en Uitvoering Ludieke Acties Commissie 19-20
Vanaf
11 sep. 2020 12:00:00
Tot
13 sep. 2020 17:00:00

Nieuwelingenweekend

Lief (toekomstig) Vijfje,

In het weekend van 11 t/m 13 september zal de EjaculaCie het meest legendarische evenement van het jaar organiseren: het Vijfje-weekend! Ga mee naar iedereens favoriete gure accommodatie in Dwingeloo, om lekker wat bakken te vouwen, spelletjes te spelen en natuurlijk kennis te maken met de echte Vijfje-sfeer als nieuweling! Een mooie kans om je studietijd in Groningen goed te beginnen en de leukste mede-nieuwelingen en andere Vijfjes te leren kennen. Want ook als bestaand lid ben je van harte welkom: Laat zien wat voor een irreële buiskeizer je bent tijdens dit weekend en je kan meteen beroemd (of berucht) worden bij de nieuwe lichting Vijfjes! 

Het blijft onzeker in welke opzet het nieuwelingenweekend gaat plaatsvinden door corona. Het lijkt op dit moment de goede kant op te gaan en we laten het weekend als het kan gewoon doorgaan. Als de maatregelen het toelaten gaan we er een mooi feestje van maken!

Let op: Heb je je aangemeld op de website en ga je niet meer mee (zelf weten), meld je dan af voor 09-09-12:00 anders kan je een boete krijgen van €30 i.v.m. de gemaakte kosten. Afmelden kan bij 06-57906229 of via ejaculacie@vijfje.nl. Zit het evenement vol maar wil je toch mee? Meld je gewoon aan, dan kom je op de wachtlijst te staan!

 

Wat: Nieuwelingenweekend
Wanneer: 11, 12 en 13 september
Prijs: Gratis voor nieuwelingen

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren