Nieuwelingendag

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Eerstejaars Aanmeldingen, Communicatie en Uitvoering Ludieke Acties Commissie 19-20
Datum en tijd
2 sep. 2020 17:00 - 3 sep. 2020 04:00
Locatie
Willem Alexander Sportcentrum

Nieuwelingendag

Lieve (nieuwe) Vijfjes,


Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze dag in een nieuw jasje gestoken: alle deelnemers worden opgedeeld in twee groepen. De deelnemers van beide groepen worden allen op woensdag 2 september tussen 17:20 en 17:30 op locatie verwacht. Dinsdag 1 september maken we de groepsindeling bekend via de mail. Houd deze dus in de gaten, zodat je op de juiste locatie aanwezig bent!

Groep 1 zal beginnen met een zaalvoetbaltoernooi in de WAS (Willem Alexander Sportcentrum; Zernikeplein 17 Groningen). Groep 2 zal beginnen met een buffet in de Sportsbar van de ACLO (Blauwborgje 16, Groningen). Om 19:00 draaien we dit om: dan mag groep 1 gaan genieten van het buffet en zal groep 2 vertrekken naar de WAS voor een toernooitje.

Elke groep wordt opgedeeld in vier teams, inclusief 2 coaches. Zij zullen je de hele avond op weg helpen. Tijdens het toernooi strijd je om de winst tegen de drie andere teams van je groep. Vergeet dus niet om je sportkleding en zaalschoenen mee te nemen! Je kunt gebruik maken van de kleedkamers, maar er zal niet genoeg tijd zijn om te douchen. Een flinke bus deo mag dus ook op je paklijst ;). Ook ontvang je deze avond de Vijfje Welkomstgids, waar belangrijke informatie in staat die ervoor zorgt dat jouw jaar bij Vijfje een onvergetelijke wordt. Bovendien zullen een aantal commissies zich aan je voorstellen!

Daarnaast kun je deze avond je Vijfje-tenue aanschaffen. Vanaf 19:30 komt Sportmaat langs in de Sportsbar van de ACLO. Vergeet dus je pinpas niet! Er is zelfs gelegenheid om de tenues te passen. Om 20:00 zal groep 2 weer terugkeren naar de sportsbar, zodat ook zij hun tenue kunnen bemachtigen en we de avond samen met groep 1 kunnen afsluiten. Blijf daarna vooral hangen om gezellig biertjes te drinken tot in de late uurtjes!

Nog even een kleine waarschuwing: houdt te alle tijden rekening met de coronamaatregelen! Zowel in de zaal als in de sportsbar zullen wij 1.5 meter afstand tussen alle deelnemers faciliteren. Alleen tijdens het sporten is de 1.5 meter regel niet van toepassing. Indien je klachten vertoont, blijf dan thuis en stuur een berichtje naar Jessica van Delft (06-57906229). Stuur ook een berichtje wanneer je vegetarisch bent of een allergie hebt, dan houden we hier rekening mee tijdens het eten.

We hopen je op woensdag 2 september te zien!

Nog even kort alles op een rijtje:
•    Wat: Nieuwelingendag G.S.F.V. Drs. Vijfje
•    Waar: Willem-Alexander Sportcentrum en Sportsbar ACLO
•    Hoe laat: aanwezig tussen 17:20 en 17:30
•    Meenemen: sportkleding en moneys voor je tenue
•    De groepsindeling volgt 1 september!

 

 

 

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien